Proclaimer

Lees voor

Dit is de officiële website van de gemeente Leudal. De gemeente Leudal is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze inhoud actueel en juist te houden. Komt u iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt hiervoor het contactformulier gebruiken. Alle informatie die u ons verstrekt, behandelen wij vertrouwelijk. Persoons- of adresgegevens gebruiken we uitsluitend waarvoor u ze heeft verstrekt.

Auteursrechten 

De gemeente Leudal heeft het auteursrecht alle informatie op deze website, inclusief beeldmerken, logo’s en fotomateriaal. Het is niet toegestaan de informatie anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van de gemeente Leudal en onder bronvermelding gemeente Leudal.

Andere websites 

Deze website bevat verschillende links naar andere sites. Het logo van de gemeente Leudal en de menubalk blijven bij een bezoek aan deze externe sites, in sommige gevallen in beeld. De gemeente Leudal is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites.

Gemeentelijke regelgeving 

Via deze website kunt u de gemeentelijke regelgeving, zoals verordeningen inzien. Hierbij geldt dat de publicatie van deze teksten geen bekendmaking vormt in de zin van de Gemeentewet of Algemene wet bestuursrecht. Alleen de door de gemeente gedrukte stukken hebben een officieel karakter. Bij verschillen tussen de elektronische tekst en de gedrukte tekst prevaleert de gedrukte tekst.

SLUITINGSDAGEN GEMEENTEHUIS

>> Meer informatie over openingstijden

Meldpunt Leudal

Info voor aanbieders Wmo en jeugdhulp M-Limburg

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.