Gemeentenieuws Leudal week 9

Lees voor

Week 9 - woensdag 01 maart 2017

In deze nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Leudal. We hebben voor u een selectie gemaakt. Voor het hele nieuwsoverzicht kijkt u op www.leudal.nl. Voor de officiële bekendmakingen kijkt u op www.leudal.nl/bekendmakingen.

Praat mee over functioneren en beeld Tungelroysebeek

Graag nodigt Waterschap Limburg u uit, om van gedachten te wisselen over het functioneren en het beeld van de Tungelroysebeek, zodat deze beek voldoet aan alle belangen langs de beek: landbouw, recreatie en natuur.

Lees het volledige artikel

Waterschapsbelastingen Limburg laagste van Nederland

De meeste inwoners en bedrijven in Limburg hebben onlangs een gecombineerd aanslagbiljet met de waterschapsbelastingen van Waterschap Limburg én de gemeentelijke belastingen ontvangen. Sinds 2017 zijn de twee Limburgse waterschappen gefuseerd en zorgt Waterschap Limburg in de hele provincie voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water.

Lees het volledige artikel

Wijziging Beleidsregels voor verkiezingsreclame

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leudal heeft de Beleidsregels voor verkiezingsreclame gewijzigd. Tijdens verschillende verkiezingen is voor het aanplakken van verkiezingsaffiches op gemeentelijke aanplakborden gewerkt met ambtelijke werkafspraken.  

Lees het volledige artikel

Asfaltwerkzaamheden Heythuysen

Op maandag 13 maart start de firma Landheer Infra in opdracht van de gemeente Leudal met het gefaseerd vervang van de asfalttoplaag van de Dr. Smitslaan, Oude Trambaan, Stationsstraat, Kouk en Op de Bos in Heythuysen. De werkzaamheden worden volgens planning op donderdag 13 april afgerond.

Lees het volledige artikel

Militaire oefening in de gemeente Leudal

In de periode van 6 t/m 10 maart 2017 en van 13 t/m 17 maart 2017 worden militaire oefeningen gehouden. Deze oefeningen worden gehouden in het kader van de training van de lichte infanterie eenheid.

Lees het volledige artikel

SLUITINGSDAGEN GEMEENTEHUIS

>> Meer informatie over openingstijden

Meldpunt Leudal

Info voor aanbieders Wmo en jeugdhulp M-Limburg

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.