Gemeentenieuws Leudal week 7

Lees voor

Week 7 - woensdag 14 februari 2018

In deze nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Leudal. We hebben voor u een selectie gemaakt. Voor het hele nieuwsoverzicht kijkt u op www.leudal.nl. Voor de officiële bekendmakingen kijkt u op www.leudal.nl/bekendmakingen.

Centraal stembureau: Kandidatenlijsten verkiezing

Kandidatenlijsten verkiezing van de leden van de gemeenteraad van Leudal. De voorzitter van het centraal stembureau voor verkiezing van de leden van de gemeenteraad van Leudal; gelet op artikel I 17 van de Kieswet; maakt bekend dat voor de op 21 maart 2018 te houden verkiezing de volgende geldige kandidatenlijsten zijn ingeleverd:

Lees het volledige artikel

“Eeuwige vrijgezel Leudal” is een groot succes

Wie kent het beeld niet, die trouwe trotste boom daar midden in het weiland. Weer, wind, regen en de brandende zon, hij overleeft heel veel … helaas niet alles. Bliksem, stormschade en menselijk ingrijpen heeft tot gevolg dat deze landschaps-reuzen langzaam verdwijnen uit het Limburgse landschap. Het aantal solitaire bomen in Limburg wordt snel minder.

Lees het volledige artikel

Zwerfvuilactie Leudal Schoon aan de Maas 2018

Zaterdag 24 maart 2018 tot zaterdag 21 april 208 is de zwerfafvalactie ‘Leudal Schoon aan de Maas 2018’. Verenigingen, scholen, buurtgenoten help allemaal mee om je dorpskern, de wijk, een stuk natuurgebied, een kilometer Maasoever schoon te maken en verdien hiermee € 200—voor uw vereniging of stichting.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke afsluiting spoorwegovergang Oudenhofweg in Baexem

In verband met noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden aan de overweg Oudenhofweg in Baexem zal deze spoorwegovergang tijdelijk voor alle verkeer worden afgesloten.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke afsluiting spoorwegovergang Stekstraat-Duykstraat in Baexem

In verband met noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden aan de overweg Stekstraat-Duykstraat in Baexem zal deze spoorweovergang tijdelijk voor alle verkeer worden afgesloten.

Lees het volledige artikel

SLUITINGSDAGEN GEMEENTEHUIS

>> Meer informatie over openingstijden

Meldpunt Leudal

Info voor aanbieders Wmo en jeugdhulp M-Limburg

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.