Gemeentenieuws Leudal week 6

Lees voor

Week 6 - woensdag 8 februari 2017

In deze nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Leudal. We hebben voor u een selectie gemaakt. Voor het hele nieuwsoverzicht kijkt u op www.leudal.nl. Voor de officiële bekendmakingen kijkt u op www.leudal.nl/bekendmakingen.

Workshop: ‘ja, ik wil in de gemeenteraad’

In maart 2018 wordt de nieuwe gemeenteraad gekozen. De gemeenteraad neemt belangrijke beslissingen over onder andere wonen, verkeer en welzijn in Leudal. Wilt u politiek actief worden? De griffies van de gemeenten Maasgouw en Leudal organiseren de workshop ‘Ja, ik wil in de gemeenteraad’.

Lees het volledige artikel

Samen opruimen voor een schone gemeente

Zaterdag 25 maart start de zwerfafvalactie ‘Leudal Schoon aan de Maas 2017’. Verenigingen, scholen en buurtgenoten kunnen allemaal meehelpen om hun dorpskern, de wijk, een stuk natuurgebied of een kilometer Maasoever schoon te maken. Hiermee kunnen zij € 200,-- verdienen voor hun vereniging of stichting. Help ook mee!

Lees het volledige artikel

Ben jij die vrijwilliger voor Hart voor Leudal (AED)?

Kom dan naar de voorlichtingsavond op 6 maart 2017.

Wekelijks worden in Nederland ruim 300 mensen getroffen door een plotselinge stilstand in de bloedsomloop. In ongeveer 80% van de gevallen gebeurt dat thuis.

Lees het volledige artikel

Wijziging van lichtmasten voor sandwich- en driehoeksborden per 1 februari 2017

Sandwich- of driehoeksborden mogen volgens de beleidsregels zonder melding en zonder vergunning worden geplaatst rondom aangewezen lichtmasten. Deze lichtmasten staan opgenomen op een stratenlijst behorende bij de beleidsregels.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel in verband met de jaarlijkse Leudal Cross in Haelen

Op zondag 12 februari 2017 vindt in Haelen de jaarlijkse Leudal Cross plaats. Hierdoor zal op een gedeelte van de Roggelseweg te Haelen een tijdelijk parkeerverbod aan beide zijden van de weg worden ingesteld.

Lees het volledige artikel

SLUITINGSDAGEN GEMEENTEHUIS

>> Meer informatie over openingstijden

Meldpunt Leudal

Info voor aanbieders Wmo en jeugdhulp M-Limburg

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.