Gemeentenieuws Leudal week 5

Lees voor

Week 5 - woensdag 31 januari 2018

In deze nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Leudal. We hebben voor u een selectie gemaakt. Voor het hele nieuwsoverzicht kijkt u op www.leudal.nl. Voor de officiële bekendmakingen kijkt u op www.leudal.nl/bekendmakingen.

100 jarige in Roggel

Op dinsdag 30 januari werd door burgemeester Arno Verhoeven een bezoek gebracht aan de 100 jarige mevrouw Miet Lemmen – Pellemans woonachtig in Roggel.

Lees het volledige artikel

Gemeenten en Provincie tekenen voor aanleg glasvezel buitengebied

De gemeenten Weert, Nederweert, Leudal, Maasgouw,  Peel en Maas, de Provincie Limburg en Glasvezel buitenaf hebben 25 januari 2018 het convenant getekend om de aanleg van toekomstbestendig glasvezel in het buitengebied mogelijk te maken. Binnenkort start de inschrijving voor het afnemen van een abonnement.

Lees het volledige artikel

Gemeentehuis gesloten met Carnaval

De publieksbalies van het Burgerbedrijvenplein (BBP) van de gemeente Leudal zijn in verband met de Carnaval gesloten op maandag 12 en dinsdag 13 februari 2018. Het bureau van de Burgerlijke Stand is geopend op beide dagen van 10.00 uur tot 11.00 uur, uitsluitend voor aangifte van geboorte en overlijden (tel: 0475 -  85 90 00). Het gemeentehuis is op beide dagen telefonisch niet bereikbaar.

Lees het volledige artikel

Huishoudens Leudal ontvangen enquête over woonwensen

Woonwensenonderzoek gemeenten Midden-Limburg

De komende weken houden alle gemeenten in Midden-Limburg een onderzoek naar de woonwensen van hun inwoners. Het betreft een samenwerking tussen de gemeenten Leudal, Echt-Susteren, Maasgouw, Nederweert, Roerdalen, Roermond en Weert.

Lees het volledige artikel

Vooraankondiging agenda raadsvergadering

De eerstvolgende vergadering van de gemeenteraad van Leudal zal plaatsvinden op dinsdag 6 februari 2018, aanvang 19.30 uur, in de raadzaal van de gemeente Leudal, Leudalplein 1 te Heythuysen. Kijk voor meer informatie in de agenda.

Lees het volledige artikel

Verder praten over duurzaamheid in worldcafe

De studiegroep Leudal heeft vorig najaar een tentoonstelling georganiseerd ‘Duurzaamheid en energietransitie, meer dan alleen ambitie’. Onderdeel daarvan was het vertonen van de klimaatfilm ‘Before the Flood’ .

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel in verband met de jaarlijkse Leudal Cross in Haelen

Op zondag 4 februari 2018 vindt in Haelen de jaarlijkse Leudal Cross plaats. Hierdoor zal op een gedeelte van de Roggelseweg te Haelen een tijdelijk parkeerverbod aan beide zijden van de weg worden ingesteld. Het betreft het gedeelte vanaf de Speckerweg tot aan de Heideweg.

Lees het volledige artikel

SLUITINGSDAGEN GEMEENTEHUIS

>> Meer informatie over openingstijden

Meldpunt Leudal

Info voor aanbieders Wmo en jeugdhulp M-Limburg

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.