Gemeentenieuws Leudal - week 51

Lees voor

Week 51 - woensdag 19 december 2018

In deze nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Leudal. We hebben voor u een selectie gemaakt. Voor het hele nieuwsoverzicht kijkt u op www.leudal.nl. Voor de officiële bekendmakingen kijkt u op www.leudal.nl/bekendmakingen.

Nieuwjaarsreceptie

Het gemeentebestuur van Leudal nodigt u graag uit voor de openbare nieuwjaarsreceptie. Deze vindt plaats op donderdag 3 januari 2019 in De Bombardon, St. Antoniusstraat 2 in Heythuysen.

U bent van harte welkom!

Lees het volledige artikel

Vooraankondiging agenda raadsvergadering

De eerstvolgende vergadering van de gemeenteraad van Leudal zal plaatsvinden op dinsdag 8 januari 2019, aanvang 19.30 uur, in de raadzaal van de gemeente Leudal, Leudalplein 1 in Heythuysen.

De gouverneur van de provincie Limburg, de heer drs. T.F.J.M. Bovens, zal deze raadsvergadering bijwonen en aan de raadsberaadslagingen deelnemen. Kijk voor meer informatie in de agenda.

Lees het volledige artikel

Aanleg glasvezel gestart in Leudal

De aanleg van het glasvezelnetwerk in Noordwest Limburg is volop bezig. Glasvezel buitenaf en aannemer SPIE zijn inmiddels ook in Leudal gestart. Leudal is daarmee de derde gemeente in Noordwest Limburg waar de graafwerkzaamheden begonnen zijn.

Lees het volledige artikel

Bestemming voor pand aan de Mariënschootstraat te Nunhem

Care+ heeft bij de gemeente aangegeven, voor de uitoefening van hun dagbesteding, geïnteresseerd te zijn in het pand aan de Mariënschootstraat te Nunhem. Dit in eerste instantie voor de periode van een jaar met een optie tot verlenging van maximum twee jaar. Voor de periode daarna is ze in overleg met andere partijen/gemeenten.

Lees het volledige artikel

Gewijzigde ophaaldagen huisvuil i.v.m. kerst en nieuwjaar

Lees het volledige artikel

Inzameling huisvuil Kelpen-Oler vanaf 2019 op woensdag

In Kelpen-Oler werd het huisvuil tot nu toe op deels op dinsdag en deels op woensdag ingezameld. Vanaf 1 januari 2019 wordt het restafval en GFT echter in de gehele kern Kelpen-Oler op woensdag ingezameld.

Lees het volledige artikel

SLUITINGSDAGEN GEMEENTEHUIS

>> Meer informatie over openingstijden

Meldpunt Leudal

Info voor aanbieders Wmo en jeugdhulp M-Limburg

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.