Gemeentenieuws Leudal week 51

Lees voor

Week 51 - woensdag 20 december 2017

In deze nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Leudal. We hebben voor u een selectie gemaakt. Voor het hele nieuwsoverzicht kijkt u op www.leudal.nl. Voor de officiële bekendmakingen kijkt u op www.leudal.nl/bekendmakingen.

Afvalkalender 2018: ook digitaal

In de laatste twee weken voor kerst zijn/worden de afvalkalenders 2018 verspreid. U ontvangt dit jaar weer een persoonlijk geadresseerde afvalwijzer via PostNL, waarop de afvalinzameldata voor uw eigen adres staan vermeld. 

Lees het volledige artikel

Containers wijkmilieuparkjes gesloten rond nieuwjaar

Om vandalisme met vuurwerk tegen te gaan worden -waar mogelijk- de containers van de wijkmilieuparkjes voor glas en PMD gesloten op zondagochtend 31 december 2017. Op maandag 1 januari 2018 zullen de containers vanaf 12 uur weer open zijn.

Lees het volledige artikel

Gewijzigde openingstijden rondom de Kerstdagen

Om u goed van dienst te kunnen zijn werken wij voor een groot deel van onze dienstverlening alleen op afspraak. Die afspraken kunt u veelal zelf, online maken. In ons gemeentehuis kunt u zonder afspraak terecht voor het afhalen van een eigenverklaring rijbewijs en uw eerder aangevraagde paspoort, identiteitskaart of rijbewijs. Ook voor spoedaanvragen kunt u zonder afspraak terecht.

Lees het volledige artikel

Gewijzigde ophaaldagen huisvuil i.v.m. kerst en nieuwjaar

Vanwege Kerstmis wijzigen de inzameldagen van het restafval als volgt:

Lees het volledige artikel

Militaire oefening in de gemeente Leudal

In de periode van 23 t/m 25 april 2018 wordt een militaire oefening gehouden. Deze oefening wordt gehouden in het kader van de training van de infanteristen van de Koninklijke Landmacht.

Lees het volledige artikel

SLUITINGSDAGEN GEMEENTEHUIS

>> Meer informatie over openingstijden

Meldpunt Leudal

Info voor aanbieders Wmo en jeugdhulp M-Limburg

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.