Gemeentenieuws Leudal - week 50

Lees voor

Week 50 - woensdag 12 december 2018

In deze nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Leudal. We hebben voor u een selectie gemaakt. Voor het hele nieuwsoverzicht kijkt u op www.leudal.nl. Voor de officiële bekendmakingen kijkt u op www.leudal.nl/bekendmakingen.

Gewijzigde openingstijden rondom de kerstdagen

Om u goed van dienst te kunnen zijn werken wij voor een groot deel van onze dienstverlening alleen op afspraak. Die afspraken kunt u veelal zelf, online, maken. In ons gemeentehuis kunt u zonder afspraak terecht voor het afhalen van een gezondheidsverklaring rijbewijs en uw eerder aangevraagde paspoort, identiteitskaart of rijbewijs. Ook voor spoedaanvragen kunt u zonder afspraak terecht.

Lees het volledige artikel

Op weg naar een betere en snellere fietsverbinding tussen Leudal en Roermond

De gemeenten Leudal en Roermond zijn, samen met Provincie Limburg, een haalbaarheidsstudie gestart naar de hoogwaardige fietsroutes Oost-West. Het gaat om een fietsverbinding van het station Roermond richting Leudal (west-route) en richting Roerstreek-Noord (oost-route).

Lees het volledige artikel

Koninklijke onderscheiding voor de heer Sef Lennards uit Horn

Op vrijdag 7 december 2018 werd aan de heer J.J.M. Lennards, woonachtig in Horn een Koninklijke onderscheiding uitgereikt. De versierselen werden opgespeld door locoburgemeester Arno Walraven van de gemeente Leudal.

Lees het volledige artikel

Koninklijke onderscheiding voor de heer Jo Meerts uit Haelen

Op vrijdag 7 december 2018 werd aan de heer J.L.M. Meerts, woonachtig in Haelen een Koninklijke onderscheiding uitgereikt. De versierselen werden opgespeld door locoburgemeester Arno Walraven van de gemeente Leudal.

Lees het volledige artikel

Aankondiging bestuurlijke fusie

Rubicon jeugdzorg en de Conrisq Groep fuseren per 1 januari 2019. Het doel van de toetreding van Rubicon tot de Conrisq Groep is het maken van een verbinding op inhoud, innovatie en bedrijfsvoering, onder meer door intensivering van de samenwerking van de al onder Conrisq vallende organisatie Bijzonder Jeugdwerk.

Lees het volledige artikel

Inzameling huisvuil Kelpen-Oler vanaf 2019 op woensdag

In Kelpen-Oler werd het huisvuil tot nu toe op deels op dinsdag en deels op woensdag ingezameld. Vanaf 1 januari 2019 wordt het restafval en GFT echter in de gehele kern Kelpen-Oler op woensdag ingezameld.

Lees het volledige artikel

SLUITINGSDAGEN GEMEENTEHUIS

>> Meer informatie over openingstijden

Meldpunt Leudal

Info voor aanbieders Wmo en jeugdhulp M-Limburg

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.