Gemeentenieuws Leudal week 4

Lees voor

Week 4 - woensdag 24 januari 2018

In deze nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Leudal. We hebben voor u een selectie gemaakt. Voor het hele nieuwsoverzicht kijkt u op www.leudal.nl. Voor de officiële bekendmakingen kijkt u op www.leudal.nl/bekendmakingen.

Opnieuw toekennen hofleverancierschap Verschueren Orgelbouw

Bij gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de orgelmakerij in mei 1991 werd het predicaat hofleverancier toegekend. Deze eretitel is gedurende een periode van 25 jaar geldig.

Lees het volledige artikel

Leudal sluit zich aan bij de Statiegeldalliantie

De gemeente Leudal is lid geworden van de Statiegeldalliantie. Deze is opgericht door 21 organisaties in Nederland en Vlaanderen en vraagt maatschappelijke organisaties, lokale overheden, burgerinitiatieven, bedrijven en milieuorganisaties zich te verenigen om een gezamenlijk geluid vóór statiegeld op blikjes en plastic flessen te laten horen richting de Nederlandse- en Belgische regering.

Lees het volledige artikel

10 jaar Leudal, de laatste activiteiten

Het 10-jarig jubileum afgelopen jaar was een fantastisch succes met mooie kleurrijke activiteiten.In december zijn nog enkele zaken ten uitvoer gebracht.

Lees het volledige artikel

Jaarverslag 2017 raadsgriffie Leudal

Jaarlijks brengt de raadsgriffie van de gemeente Leudal in januari verslag uit over de gebeurtenissen en feiten die zich in het net voorbije kalenderjaar hebben voorgedaan in het politieke domein van de gemeente.

Lees het volledige artikel

Gemeentehuis gesloten met Carnaval

De publieksbalies van het Burgerbedrijvenplein (BBP) van de gemeente Leudal zijn in verband met de Carnaval gesloten op maandag 12 en dinsdag 13 februari 2018. Het bureau van de Burgerlijke Stand is geopend op beide dagen van 10.00 uur tot 11.00 uur, uitsluitend voor aangifte van geboorte en overlijden (tel: 0475 -  85 90 00). Het gemeentehuis is op beide dagen telefonisch niet bereikbaar.

Lees het volledige artikel

SLUITINGSDAGEN GEMEENTEHUIS

>> Meer informatie over openingstijden

Meldpunt Leudal

Info voor aanbieders Wmo en jeugdhulp M-Limburg

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.