Gemeentenieuws Leudal week 46

Lees voor

Week 46 - woensdag 15 november 2017

In deze nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Leudal. We hebben voor u een selectie gemaakt. Voor het hele nieuwsoverzicht kijkt u op www.leudal.nl. Voor de officiële bekendmakingen kijkt u op www.leudal.nl/bekendmakingen.

Uitslag Ballonnenwedstrijd Kleurrijk Leudal Festijn

Tijdens het prachtig zonnige Kleurrijk Leudal Festijn was er ook een ballonnenwedstrijd. In de ochtend vlogen de ballonnen minder snel door het mistige weer. In de middag was het helemaal zonnig en de ballonnen vlogen snel naar een mooie hoogte. De afgelopen 2 maanden kwamen er 40 kaartjes terug.

Lees het volledige artikel

20 november netwerkavond Iedereen Kan Sporten (IKS)

Gemeente Leudal maakt zich samen met andere Midden-Limburgse gemeenten sterk om de gehandicaptensport een prominente plaats te geven in de regio Midden-Limburg. Daarom organiseert Synthese samen met Iedereen Kan Sporten (IKS) op 20 november 2017 een netwerkavond voor sportverenigingen, zorginstellingen, speciaal onderwijs en andere betrokken organisaties. Klik hier voor meer informatie.

Lees het volledige artikel

Unieke herdenking met Geallieerde en Duitse veteranen

Op donderdag 16 november 2017 zal bij het Monument van Verdraagzaamheid bij het Bezoekerscentrum Leudal in Haelen, voor de zeventiende keer de jaarlijkse internationale herdenking plaats vinden. In de loop van de jaren is deze plechtigheid uitgegroeid tot een groots internationaal gebeuren.

Lees het volledige artikel

Ben jij die vrijwilliger voor Hart voor Leudal (Reanimatie/ AED)?

Kom dan naar de voorlichtingsavond op 16 november 2017. Wekelijks worden in Nederland ruim 300 mensen getroffen door een plotselinge stilstand in de bloedsomloop. In ongeveer 80% van de gevallen gebeurt dat thuis. Op zulke kritieke momenten is het goed als er hulp dichtbij is. Hulp die misschien jij wel kan bieden…

Lees het volledige artikel

Energiezuinig en milieuvriendelijk verwarmen met een warmtepomp

Is uw CV-ketel bijna aan vervanging toe, dan is het verstandig om over te gaan op een warmtepompsysteem. Een warmtepomp zorgt ervoor dat uw huis op een milieuvriendelijke en energiezuinige manier van warmte wordt voorzien voor de verwarming en warm tapwater. Investeren in een warmtepomp is niet alleen milieuvriendelijk, maar financieel ook erg aantrekkelijk omdat er een subsidieregeling beschikbaar is (ISDE subsidieregeling). Daarbij bespaart u flink op uw maandelijkse energielasten.

Lees het volledige artikel

SLUITINGSDAGEN GEMEENTEHUIS

>> Meer informatie over openingstijden

Meldpunt Leudal

Info voor aanbieders Wmo en jeugdhulp M-Limburg

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.