Gemeentenieuws Leudal week 43

Lees voor

Week 43 - woensdag 25 oktober 2017

In deze nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Leudal. We hebben voor u een selectie gemaakt. Voor het hele nieuwsoverzicht kijkt u op www.leudal.nl. Voor de officiële bekendmakingen kijkt u op www.leudal.nl/bekendmakingen.

Vooraankondiging agenda raadsvergadering

De bergrotingsvergadering van de gemeenteraad van Leudal vindt plaats op dinsdag 7 november, aanvang 18.00 uur in de raadzaal gemeentehuis Leudal, Leudalplein 1, Heythuysen.

Lees het volledige artikel

‘Uit met Ouders’ avond; Veilig uitgaan voor jeugd

Waar loopt een jongere tegenaan bij een avondje stappen? Is het wel veilig? Hoe kan een ouder zijn kind beschermen tegen alcoholmisbruik? Op deze en heel veel andere vragen over veilig uitgaan ontvangen ouders antwoord tijdens de avond ‘Uit met Ouders’ op dinsdag 7 november 2017.

Lees het volledige artikel

Uitnodiging voor alle mantelzorgers in Leudal!

Vrijdag 10 november 2017 is de landelijke Dag van de Mantelzorg, met als thema: ‘Mantelzorg doe je samen.’ Een feestelijke dag om mantelzorgers te (h)erkennen en te waarderen. Ook in de gemeente Leudal vinden we dit een belangrijke dag om mantelzorgers te waarderen. Mantelzorgers die voor hun naasten zorgen nodigen wij van harte uit voor onderstaande activiteiten.

Lees het volledige artikel

Vellen bosperceel Noorderbaan

Vanaf 25 oktober 2017 voert de gemeente Leudal een kaalkap uit aan een bosperceel aan de Noorderbaan in Heythuysen. Het betreft het bosperceel van ca. 0,6 hectare met voornamelijk populieren ten noorden van S.V. Heythuysen. De omgeving ervaart veel overlast door het rondvliegend pluis van de vrouwelijke balsempopulieren en daarom is er voor gekozen de bomen te kappen.

Lees het volledige artikel

Aanmelding kampioenen en bijzondere prestaties 2017

Als gemeente zijn we trots op onze (sport) kampioenen en op de mensen die op een of andere manier in 2017 een bijzondere prestatie hebben geleverd. Het gemeentebestuur wil hier graag aandacht aan besteden door deze mensen tijdens de nieuwjaarsreceptie op 3 januari 2018 te huldigen.

Lees het volledige artikel

Herfst: informatie bladseizoen 2017

Langzaam maar zeker gaan de bladeren weer vallen. De ene boomsoort laat de bladeren al los, terwijl een andere boomsoort momenteel nog groen is. Het bladseizoen voor de gemeente loopt van half oktober tot kerstmis. In deze periode ruimen we blad op. Vanaf maandag 9 oktober worden de bladkorven geplaatst en starten we het bladvegen op.

Lees het volledige artikel

SLUITINGSDAGEN GEMEENTEHUIS

>> Meer informatie over openingstijden

Meldpunt Leudal

Info voor aanbieders Wmo en jeugdhulp M-Limburg

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.