Gemeentenieuws Leudal - week 42

Lees voor

Week 42 - woensdag 17 oktober 2018

In deze nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Leudal. We hebben voor u een selectie gemaakt. Voor het hele nieuwsoverzicht kijkt u op www.leudal.nl. Voor de officiële bekendmakingen kijkt u op www.leudal.nl/bekendmakingen.

Wilgenpoters en tenen halen op de Natuurwerkdag in Hunsel

Op zoek naar wilgenpoters of takken? Gewoon op zoek naar een actieve buitenbezigheid? Kom dan op zaterdag 3 november naar Hunsel. Samen met de Activiteitencommissie Hunsel organiseert IKL een gezellige dag voor jong en oud en ondertussen maken we het landschap mooier.

Lees het volledige artikel

Agenda commissies Sociaal, Fysiek en Bestuur en Middelen

De commissies sociaal, fysiek  en bestuur en middelen vergaderen op resp. maandag 26, dinsdag 27 en woensdag 28 november 2018 om 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis Leudal.

Lees het volledige artikel

Nationale Brandpreventieweken

De brandpreventieweken zijn in 1999 gestart door een aantal organisaties om het gemeenschappelijk doel – voorlichting over brandveiligheid en – preventie zowel rechtstreeks, als via de brandweerkorpsen bij het Nederlands publiek te brengen – effectiever te realiseren.

Lees het volledige artikel

Leudal gaat wensen woonwagengemeenschap inventariseren

Vandaag (15 oktober 2018) heeft er een gesprek plaatsgevonden tussen de gemeente Leudal en enkele bewoners van de lokale woonwagengemeenschap. In dit gesprek heeft de gemeente toegezegd de woonwensen van de woonwagengemeenschap te gaan inventariseren om vervolgens een weloverwogen lokaal woonwagenbeleid te kunnen opstellen.

Lees het volledige artikel

SLUITINGSDAGEN GEMEENTEHUIS

>> Meer informatie over openingstijden

Meldpunt Leudal

Info voor aanbieders Wmo en jeugdhulp M-Limburg

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.