Gemeentenieuws Leudal week 40

Lees voor

Week 40 - woensdag 3 oktober 2018

In deze nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Leudal. We hebben voor u een selectie gemaakt. Voor het hele nieuwsoverzicht kijkt u op www.leudal.nl. Voor de officiële bekendmakingen kijkt u op www.leudal.nl/bekendmakingen.

Verruimd Bibob-beleid

In Nederland hebben we steeds meer te maken met ondermijnende criminaliteit. Kenmerkend voor ondermijning is de verwevenheid tussen de boven- en onderwereld. Criminelen maken gebruik van bijvoorbeeld vergunningen, subsidies en overheidsopdrachten om criminele activiteiten uit te voeren.

Lees het volledige artikel

De bladkorven zijn weer geplaatst

Binnenkort gaan de bladeren weer vallen. De gemeente Leudal heeft, mede door de vervroegde bladval tijdens de extreem droge zomer, besloten dit jaar de bladkorven eerder te plaatsen. De Buitendienst is inmiddels bezig met het plaatsen van de bladkorven. 

Lees het volledige artikel

We zijn goed bereikbaar

Uit het onderzoek Bereikbaarheid Gemeenten 2018 blijkt dat wij als gemeente goed scoren op het gebied van het beantwoorden van de een vraag gesteld per mail. Van de 380 gemeenten in Nederland slagen 143 (38 procent) er niet in e-mail van burgers op tijd te beantwoorden. Gemeente Leudal reageerde binnen de termijn van 2 werkdagen.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel in verband met de kermis in Ell

Van 6 tot en met 9 oktober 2018 vindt in Ell de kermis plaats. Hierdoor zal het Scheijmansplein en een gedeelte van de Sebastiaanstraat in Ell tijdelijk afgesloten worden van 3 tot en met 10 oktober 2018 in verband met de opbouw, het houden van de kermis en de afbraak van de kermis.

Lees het volledige artikel

Asfaltonderhoud Karreveld Heibloem

Op woensdag 17 oktober 2018 start de firma Landheer Infra in opdracht van de gemeente Leudal met de onderhoudsmaatregelen aan de Karreveld in Heibloem. De werkzaamheden worden volgens planning op vrijdag 2 november 2018 afgerond.

Lees het volledige artikel

SLUITINGSDAGEN GEMEENTEHUIS

>> Meer informatie over openingstijden

Meldpunt Leudal

Info voor aanbieders Wmo en jeugdhulp M-Limburg

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.