Gemeentenieuws Leudal - week 3

Lees voor

Week 3 - woensdag 16 januari 2019

In deze nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Leudal. We hebben voor u een selectie gemaakt. Voor het hele nieuwsoverzicht kijkt u op www.leudal.nl. Voor de officiële bekendmakingen kijkt u op www.leudal.nl/bekendmakingen.

Care+ en De Verbinding naar pand aan de Mariënschootstraat te Nunhem

Het College van de gemeente Leudal heeft besloten dat Care+  en De verbinding zich mogen vestigen in het pand aan de Mariënschootstraat te Nunhem. Voor Care+ is dit in eerste instantie voor de periode van een jaar met een optie tot verlenging van maximum twee jaar.

Lees het volledige artikel

Inloopavond geeft inzicht in toekomstplannen bedrijventerrein Zevenellen in Buggenum

Op 10 januari 2018 vond in het gemeenschapshuis De Roffert in Buggenum een inloopavond plaats met als doel omwonenden en andere geïnteresseerden te informeren over de herontwikkeling van bedrijventerrein Zevenellen. Circa 55 geïnteresseerden maakte van de gelegenheid gebruik om meer te weten te komen over de voortgang en de ontwikkelingen op Zevenellen.

Lees het volledige artikel

Verzoek Sikes Champignons B.V. voor vestiging Zevenellen

Sikes Champignons B.V. heeft bij de gemeente een gesprek aangevraagd, om te praten over de mogelijkheid zich te vestigen op het bedrijventerrein Zevenellen met een compostdrogerij en energiecentrale. Sikes Champignons B.V. is op dit moment gevestigd in Ysselsteyn.

Lees het volledige artikel

Agenda commissies Sociaal, Fysiek en Bestuur en middelen

De commissies sociaal en fysiek vergaderen op respectievelijk maandag 21 en dinsdag 22 januari 2019 om 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis Leudal. De geplande vergadering van de commissie bestuur en middelen van woensdag 23 januari gaat niet door.

Lees het volledige artikel

Stichting Onderwijsgroep Buitengewoon en gemeente Leudal willen een onderwijs-zorgvoorziening in Haelen

De Stichting Onderwijsgroep Buitengewoon heeft op 31 oktober 2018 verzocht om instemming met het realiseren van een nevenvestiging van de Maaskei op de locatie van medisch kinderdagverblijf “De Heisterkes”, Speckerweg 5 in Haelen. De Stichting wenst een onderwijs-zorgvoorziening te realiseren voor kinderen met ernstige beperkingen uit de gehele regio Midden-Limburg. Een (interne) verbouwing met beperkte uitbreiding is hiervoor wenselijk. Door de combinatie van zorg en onderwijs is het voor deze kinderen mogelijk om onderwijs op maat te volgen.

Lees het volledige artikel

Leudal is economisch vitaal en wil dat ook blijven

Samen bouwen aan de toekomst! Dankzij krachtige sectoren zoals de agribusiness, maakindustrie en het toerisme liggen er kansen om de economie te versterken. Overheid, ondernemers en onderwijspartners hebben in een uniek interactief project gewerkt aan het ‘Economisch Profiel Leudal’.

Lees het volledige artikel

Kandidaatstelling Verkiezingen Provinciale Staten en Waterschap 2019

De burgemeester van Leudal maakt bekend:

  • dat op 4 februari 2019 de kandidaatstelling voor de verkiezingen van de leden van de provinciale staten en de waterschappen plaatshebben.
  • dat de hiervoor benodigde formulieren tot en met de dag van de kandidaatstelling op het gemeentehuis kosteloos voor de kiezers verkrijgbaar zijn.

Lees het volledige artikel

SLUITINGSDAGEN GEMEENTEHUIS

>> Meer informatie over openingstijden

Meldpunt Leudal

Info voor aanbieders Wmo en jeugdhulp M-Limburg

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.