Gemeentenieuws Leudal week 39

Lees voor

Week 39 - donderdag 27 september 2018

In deze nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Leudal. We hebben voor u een selectie gemaakt. Voor het hele nieuwsoverzicht kijkt u op www.leudal.nl. Voor de officiële bekendmakingen kijkt u op www.leudal.nl/bekendmakingen.

De bladkorven zijn weer geplaatst

Binnenkort gaan de bladeren weer vallen. De gemeente Leudal heeft, mede door de vervroegde bladval tijdens de extreem droge zomer, besloten dit jaar de bladkorven eerder te plaatsen. De Buitendienst is inmiddels bezig met het plaatsen van de bladkorven. 

Lees het volledige artikel

Kappen bomen in Haelen

Onlangs  is de aannemer gestart met het kappen van lindebomen en een aantal zomereiken in de Van den Boetzelaarstraat en In de Bremmen in Haelen. Het kappen van deze bomen waarvan er ook enkele onveilig waren is noodzakelijk omdat  beide straten gereconstrueerd worden.

Lees het volledige artikel

3e bijeenkomst opstellen landschapsbiografie Neeritter-Ittervoort

Op woensdag 12 september 2018, in de Uffelse molen, vond de 3e bijeenkomst plaats over het opstellen van een landschapsbiografie voor het gebied Neeritter-Ittervoort.

Lees het volledige artikel

Nieuwe stembureauleden gezocht!

De gemeente Leudal heeft 246 stembureauleden (voorzitters, leden, reserveleden en tellers) in haar stembureauledenpool opgenomen. Alle 246 stembureauleden worden medio oktober digitaal aangeschreven voor hun definitieve aanmelding voor de verkiezingen in 2019.

Lees het volledige artikel

Asfaltreparatie Grathemerweg/Ellerweg

Op woensdag 3 oktober voert de firma Landheer Infra in opdracht van de gemeente Leudal asfaltreparatie uit op de kruising Grathermerweg/ Ellerweg te Kelpen-Oler.

Lees het volledige artikel

SLUITINGSDAGEN GEMEENTEHUIS

>> Meer informatie over openingstijden

Meldpunt Leudal

Info voor aanbieders Wmo en jeugdhulp M-Limburg

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.