Gemeentenieuws Leudal week 38

Lees voor

Week 38 - donderdag 20 september 2018

In deze nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Leudal. We hebben voor u een selectie gemaakt. Voor het hele nieuwsoverzicht kijkt u op www.leudal.nl. Voor de officiële bekendmakingen kijkt u op www.leudal.nl/bekendmakingen.

Kappen bomen in Haelen

Onlangs  is de aannemer gestart met het kappen van lindebomen en een aantal zomereiken in de Van den Boetzelaarstraat en In de Bremmen in Haelen. Het kappen van deze bomen waarvan er ook enkele onveilig waren is noodzakelijk omdat  beide straten gereconstrueerd worden.

Lees het volledige artikel

Nieuwe stembureauleden gezocht!

De gemeente Leudal heeft 246 stembureauleden (voorzitters, leden, reserveleden en tellers) in haar stembureauledenpool opgenomen. Alle 246 stembureauleden worden medio oktober digitaal aangeschreven voor hun definitieve aanmelding voor de verkiezingen in 2019.

Lees het volledige artikel

Vooraankondiging agenda raadsvergadering

De eerstvolgende vergadering van de gemeenteraad van Leudal zal plaatsvinden op dinsdag 25 september 2018, aanvang 19.30 uur, in de raadzaal van de gemeente Leudal, Leudalplein 1 in Heythuysen. Kijk voor meer informatie in de agenda.

Lees het volledige artikel

3e bijeenkomst opstellen landschapsbiografie Neeritter-Ittervoort

Op woensdag 12 september 2018, in de Uffelse molen, vond de 3e bijeenkomst plaats over het opstellen van een landschapsbiografie voor het gebied Neeritter-Ittervoort.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel in verband met een sluitingsfeest in Grathem

Op zaterdag 22 september 2018 vindt in Grathem het sluitingsfeest plaats van café Oad Grathem. Hierdoor zal een gedeelte van de Schoolstraat in Grathem tijdelijk afgesloten worden. Het betreft het gedeelte van de Schoolstraat vanaf de woning Schoolstraat nr. 14 tot aan de Lindestraat.

Lees het volledige artikel

SLUITINGSDAGEN GEMEENTEHUIS

>> Meer informatie over openingstijden

Meldpunt Leudal

Info voor aanbieders Wmo en jeugdhulp M-Limburg

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.