Gemeentenieuws Leudal week 37

Lees voor

Week 37 - woensdag 13 september 2017

In deze nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Leudal. We hebben voor u een selectie gemaakt. Voor het hele nieuwsoverzicht kijkt u op www.leudal.nl. Voor de officiële bekendmakingen kijkt u op www.leudal.nl/bekendmakingen.

Uitkomsten imago onderzoek gemeente Leudal - Samen de schouders eronder voor een beter imago

De afgelopen maanden heeft het onderzoeksbureau RenM Matrix in opdracht van de gemeente Leudal een imago onderzoek uitgevoerd. Met dit onderzoek wil de gemeente Leudal een beeld krijgen van hoe inwoners, verenigingen en bedrijven over de gemeente denken, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Lees het volledige artikel

De brandweer oefent bij jou in de wijk

Jaarlijks worden veel mensen verrast door brand in hun woning! Wist je dat de kans op een woningbrand 1 op 65 is? Uit onderzoek blijkt dat in veel gevallen het eigen gedrag een belangrijke rol speelt bij het ontstaan van de brand.

Lees het volledige artikel

Inspraakversie Verordening maatschappelijke ondersteuning

Tussen 19 juli en 30 augustus kon u als inwoner van de gemeente Leudal uw inspraak aanleveren voor de Verordening maatschappelijke ondersteuning gemeente Leudal 2018. Inmiddels wordt er hard gewerkt om de inspraak uit Leudal, Nederweert en Weert te verwerken om zo te komen tot een verordening die het beste de wensen van onze inwoners vertegenwoordigd. De versie die ter inspraak heeft gelegen treft u als bijlage bij dit bericht.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel in verband met de organisatie van de vlooiemarkt in Neer

Op zondag 17 september 2017 organiseert schutterij St. Sebastianus uit Neer de jaarlijkse vlooienmarkt in Neer. Hiervoor wordt op een gedeelte van de Dries en de Sloes in Neer een tijdelijk parkeerverbod ingesteld aan één zijde van de weg. Het tijdelijk parkeerverbod geldt alleen op zondag 17 september 2017.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke afsluiting spoorwegovergang Oudenhofweg in Baexem

In verband met noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden aan de overweg Oudenhofweg in Baexem zal deze spoorwegovergang tijdelijk voor alle verkeer worden afgesloten.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel in verband met de kermis in Baexem

Van 16 september tot en met 19 september 2017 vindt in Baexem de kermis plaats. Hierdoor zal het Mgr. Kierkelsplein (plein en gedeelte van de weg) in Baexem tijdelijk afgesloten worden. In verband met de opbouw, het houden van de kermis en de afbraak zal de afsluiting plaats vinden vanaf 13 september tot en met 20 september 2017.

Lees het volledige artikel

SLUITINGSDAGEN GEMEENTEHUIS

>> Meer informatie over openingstijden

Meldpunt Leudal

Info voor aanbieders Wmo en jeugdhulp M-Limburg

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.