Gemeentenieuws Leudal week 36

Lees voor

Week 36 - woensdag 5 september 2018

In deze nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Leudal. We hebben voor u een selectie gemaakt. Voor het hele nieuwsoverzicht kijkt u op www.leudal.nl. Voor de officiële bekendmakingen kijkt u op www.leudal.nl/bekendmakingen.

Open monumentendag 2018

In het weekend van 8 en 9 september 2018 zijn meer dan vierduizend prachtige monumenten in heel Nederland gratis toegankelijk voor iedereen.

Lees het volledige artikel

Agenda commissies sociaal, fysiek en bestuur en middelen

De commissies sociaal, fysiek  en bestuur en middelen vergaderen op resp. maandag 10, dinsdag 11 en woensdag 12 september 2018 om 19.30 uur in de raadzaal, gemeentehuis Leudal.

Lees het volledige artikel

Oproep: meedenken over nieuwe website

Binnen de muren van het gemeentehuis zijn we al enige tijd bezig met een project om te komen tot een vernieuwde website van de gemeente.

Lees het volledige artikel

Startersdag voor aankomende en pas gestarte ondernemers

Een eigen bedrijf starten is niet altijd even makkelijk. Naast passie en doorzettingsvermogen is een goede voorbereiding een van de pijlers van succesvol ondernemerschap. Na Maastricht, Roermond en Heerlen organiseert het StartersCentrum Limburg de Startersdag Limburg in Sittard.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel in verband met de kermis in Heythuysen

Van 8 september tot en met 12 september 2018 vindt in Heythuysen de kermis plaats. In verband met de opbouw, het houden van de kermis en de afbraak zal de afsluiting plaats vinden vanaf woensdag 5 september 2018 08:00 uur tot en met donderdag 13 september 2018 12:00 uur.

Lees het volledige artikel

SLUITINGSDAGEN GEMEENTEHUIS

>> Meer informatie over openingstijden

Meldpunt Leudal

Info voor aanbieders Wmo en jeugdhulp M-Limburg

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.