Gemeentenieuws Leudal week 36

Lees voor

Week 36 - woensdag 6 september 2017

In deze nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Leudal. We hebben voor u een selectie gemaakt. Voor het hele nieuwsoverzicht kijkt u op www.leudal.nl. Voor de officiële bekendmakingen kijkt u op www.leudal.nl/bekendmakingen.

Uitkomsten imago onderzoek gemeente Leudal - Samen de schouders eronder voor een beter imago

De afgelopen maanden heeft het onderzoeksbureau RenM Matrix in opdracht van de gemeente Leudal een imago onderzoek uitgevoerd. Met dit onderzoek wil de gemeente Leudal een beeld krijgen van hoe inwoners, verenigingen en bedrijven over de gemeente denken, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Lees het volledige artikel

Agenda commissies sociaal, fysiek en bestuur en middelen

De commissies sociaal, fysiek  en bestuur en middelen vergaderen op respectievelijk maandag 11, dinsdag 12 en woensdag 13 september om 19.30 uur in de raadzaal, gemeentehuis Leudal. Iemand die wenst in te spreken over één van de agendapunten dient zich vóór de commissievergadering te melden bij de commissiegriffier, tel. (0475) 85 90 00 of via e-mail raadsgriffie@leudal.nl .

Lees het volledige artikel

Tentoonstelling “Duurzaamheid en Energietransitie” start in Leudalmuseum

Op zondag 3 september heeft in het Leudalmuseum in Haelen de aftrap plaatsgevonden van de tentoonstelling “Duurzaamheid en Energietransitie, méér dan alleen ambitie !”. De tentoonstelling belicht een zeer actueel thema, dat niet alleen overheden en bedrijven actief bezighoudt, maar waarin ook individuele burgers/consumenten een belangrijke rol spelen.

Lees het volledige artikel

Asfaltonderhoud fase 5 Haelerweg Horn

De firma Landheer Infra start in opdracht van de gemeente Leudal met het onderhoud aan het asfalt op de Haelerweg vanaf de zijstraat Molenweg tot aan de Hoogstraat in Horn.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel in verband met de kermis in Ittervoort

Van 9 september tot en met 12 september 2017 vindt in Ittervoort de kermis plaats. Hierdoor zal het plein gelegen tussen de Dahliastraat en de Leliestraat in Ittervoort tijdelijk afgesloten worden.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel in verband met de kermis in Heythuysen

Van 9 september tot en met 13 september 2017 vindt in Heythuysen de kermis plaats. In verband met de opbouw, het houden van de kermis en de afbraak zal de afsluiting plaats vinden vanaf woensdag 6 september 2017 08:00 uur tot en met donderdag 14 september 2017 12:00 uur.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel in verband met een straatfeest in Horn

Op vrijdag 8 september 2017 vindt het straatfeest plaats van buurt Graafschap Hornestraat in Horn. Hiervoor zal de Graafschap Hornestraat in Horn tijdelijk afgesloten worden voor alle verkeer, behalve voor voetgangers. De afsluiting vindt plaats op vrijdag 8 september 2017 vanaf 17:00 uur tot 23:00 uur.

Lees het volledige artikel

SLUITINGSDAGEN GEMEENTEHUIS

>> Meer informatie over openingstijden

Meldpunt Leudal

Info voor aanbieders Wmo en jeugdhulp M-Limburg

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.