Gemeentenieuws Leudal week 35

Lees voor

Week 35 - woensdag 30 augustus 2017

In deze nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Leudal. We hebben voor u een selectie gemaakt. Voor het hele nieuwsoverzicht kijkt u op www.leudal.nl. Voor de officiële bekendmakingen kijkt u op www.leudal.nl/bekendmakingen.

Kleurrijk Leudal Festijn, Fotowedstrijd, Open Podium en Leudalloop

In september en oktober zijn er veel activiteiten en initiatieven in het kader van 10 jaar Leudal.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel Preuvenement te Kelpen-Oler

Op zondag 3 september 2017 vindt er in Kelpen-Oler het Preuvenement plaats. Een gedeelte van de Grathemerweg is hierdoor op deze dag tijdelijk afgesloten voor alle verkeer, behalve voetgangers. Het betreft het gedeelte van de Grathemerweg tussen de Limburgstraat en de Kerkstraat.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel in Roggel

Op vrijdag 1 september, zaterdag 2 september en zondag 3 september 2017 viert buurtvereniging Rondj Helmus hun buurtfeest. Hierdoor zal een gedeelte van het Helmesplein in Roggel tijdelijk afgesloten worden voor al het verkeer, behalve voor voetgangers.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel te Neer

Voor café Manuslust biej Mieke, gelegen aan de Steeg te Neer, wordt tijdens de kermis in Neer een podiumwagen geplaatst. Hierdoor is er vanaf vrijdag 1 september tot en met maandag 4 september 2017 een tijdelijke halve wegafzetting geplaatst voor het café, behalve op zaterdag 2 september vanaf 07:00 uur tot 18:00 uur (in verband met de toertocht van oldtimers).

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel kermis Neer

Van 2 september tot en met 6 september 2017 vindt in Neer de kermis plaats. Hierdoor zal een gedeelte van de Engelmanstraat en het Kerkplein in Neer tijdelijk afgesloten worden. Het betreft het gedeelte van de Engelmanstraat vanaf huisnummer 3 tot en met huisnummer 13. De afsluiting vindt plaats vanaf 30 augustus tot en met 6 september 2017 in verband met de opbouw, het houden van de kermis en de afbraak.

Lees het volledige artikel

SLUITINGSDAGEN GEMEENTEHUIS

>> Meer informatie over openingstijden

Meldpunt Leudal

Info voor aanbieders Wmo en jeugdhulp M-Limburg

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.