Gemeentenieuws Leudal week 34

Lees voor

Week 34 - donderdag 23 augustus 2018

In deze nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Leudal. We hebben voor u een selectie gemaakt. Voor het hele nieuwsoverzicht kijkt u op www.leudal.nl. Voor de officiële bekendmakingen kijkt u op www.leudal.nl/bekendmakingen.

Doorbraak in onderzoek Nicky Verstappen

In het onderzoek naar de dood van Nicky Verstappen is sprake van een belangrijke doorbraak. De donor van de verdachte sporen die zijn aangetroffen op de kleding van Nicky Verstappen is bekend. Het gaat om Jos Brech, een man van 55 jaar.

Lees het volledige artikel

Groeibriljant Event 2018: Gevarieerd programma voor starters en jonge ondernemers

Op woensdag 19 september wordt de 5e editie van de Groeibriljant georganiseerd. Een gevarieerde dag, speciaal georganiseerd voor jonge bedrijven die we op deze manier de mogelijkheid bieden hun netwerk uit te breiden en geïnspireerd te raken door de verhalen van gerenommeerde Leudalse ondernemers.

Lees het volledige artikel

Oproep: meedenken over nieuwe website

Binnen de muren van het gemeentehuis zijn we al enige tijd bezig met een project om te komen tot een vernieuwde website van de gemeente.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel in verband met kermisactiviteiten in Horn

Op zaterdag 25 augustus, zondag 26 augustus en maandag 27 augustus 2018 vinden in Horn bij café Oad Haor kermisactiviteiten plaats. Hierdoor zal een gedeelte van de Dorpstraat in Horn tijdelijk worden afgesloten voor alle verkeer, behalve voor voetgangers. Het betreft het gedeelte van de Dorpstraat vanaf het Schoolpad tot aan de Dorpstraat nr. 24. De afsluiting zal plaats vinden op zaterdag 25 augustus van 19:00-02:00 uur, zondag 26 augustus van 11:00-02:00 uur en op maandag 27 augustus 2018 van 12:00-02:00 uur.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel in verband met de kermismarkt in Horn

Op zondag 26 augustus 2018 vindt in Horn de Kermismarkt plaats. Hierdoor zal de Dorpstraat in Horn tijdelijk worden afgesloten voor alle verkeer, behalve voor voetgangers. De afsluiting zal plaats vinden op zondag 26 augustus 2018 vanaf 06:00 uur tot 19:00 uur. Tevens zal de eenrichtingsbeperking op het Kerkpad te Horn tijdelijk worden opgeheven.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel in verband met het Bonds- en Dekenaal Schuttersfeest in Ell

In verband met het Bonds- en Dekenaal Schuttersfeest van schutterij St. Sebastianus op zaterdag 24 augustus en zondag 25 augustus  en op zaterdag 1 september en zondag 2 september wordt een gedeelte van de Kampstraat en Busstraat tijdelijk afgesloten.

Lees het volledige artikel

SLUITINGSDAGEN GEMEENTEHUIS

>> Meer informatie over openingstijden

Meldpunt Leudal

Info voor aanbieders Wmo en jeugdhulp M-Limburg

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.