Gemeentenieuws Leudal week 34

Lees voor

Week 34 - woensdag 23 augustus 2017

In deze nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Leudal. We hebben voor u een selectie gemaakt. Voor het hele nieuwsoverzicht kijkt u op www.leudal.nl. Voor de officiële bekendmakingen kijkt u op www.leudal.nl/bekendmakingen.

Kleurrijk Leudal Festijn, Fotowedstrijd, Open Podium en Leudalloop

In september en oktober zijn er veel activiteiten en initiatieven in het kader van 10 jaar Leudal.

Lees het volledige artikel

Gemeentegids 2017/2018

In week 33 verschijnt de gemeentegids 2017/2018. In deze gids staat de meest actuele informatie over verenigingen, instellingen en organisaties uit onze gemeente. Samen met de uitgever van deze gids, Akse Media uit Den Helder, is besloten om deze gids in beperkte oplage te produceren. Dit om kosten te besparen en bovendien is dit beter voor het milieu.

Lees het volledige artikel

Kent u een mantelzorger die een attentie verdient?

Hulp en zorg bieden, meegaan naar het ziekenhuis, veranderingen in de persoonlijke relatie, veel regelen…. Zomaar een greep uit taken van een mantelzorger. Taken die vaak als vanzelfsprekend worden beschouwd maar niet onopgemerkt mogen blijven.

Lees het volledige artikel

Bent u mantelzorger of krijgt u zorg van een naaste?

Dag en nacht voor iemand klaar staan die langdurig ziek is of een beperking heeft?. Onvoorwaardelijk zorgen voor een naaste. Mogelijk maken dat een vriend, familielid of goede kennis zo lang mogelijk in het eigen huis kan blijven wonen. Dat doet de mantelzorger allemaal. Dat waardeert de gemeente Leudal.

Lees het volledige artikel

Kappen bomen in verband met veiligheid

De gemeente controleert jaarlijks een groot deel van de gemeentelijke bomen op veiligheid en onderhoudstoestand. Uit deze boomveiligheidsinspectie is gebleken dat een aantal bomen gekapt moeten worden omdat hier ernstige afwijkingen zijn geconstateerd.

Lees het volledige artikel

Elektrisch rijden. Nieuwe openbare laadpalen in Leudal.

Voor de gemeente Leudal is het bereiken van een duurzame samenleving een belangrijk aspect in haar beleid. Het stimuleren van het gebruik van elektrische auto’s is daar een goed voorbeeld van. Daarvoor is het van belang dat in Leudal (openbare) laadpalen aanwezig zijn.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel kermis Nunhem

Van 20 mei tot en met 23 mei 2017 vindt in Nunhem de kermis plaats. Hierdoor zal het plein gelegen op de hoek Molenbergstraat en de Kerkstraat in Nunhem tijdelijk afgesloten worden.

In verband met de opbouw, het houden van de kermis en de afbraak zal de afsluiting plaats vinden vanaf 17 mei tot en met 24 mei 2017.

Lees het volledige artikel

SLUITINGSDAGEN GEMEENTEHUIS

>> Meer informatie over openingstijden

Meldpunt Leudal

Info voor aanbieders Wmo en jeugdhulp M-Limburg

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.