Gemeentenieuws Leudal week 33

Lees voor

Week 33 - woensdag 15 augustus 2018

In deze nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Leudal. We hebben voor u een selectie gemaakt. Voor het hele nieuwsoverzicht kijkt u op www.leudal.nl. Voor de officiële bekendmakingen kijkt u op www.leudal.nl/bekendmakingen.

Blauwalg: Zwem alleen op officiële zwemwaterlocaties

Een laag waterpeil, hoge watertemperatuur en stilstaand water vormen het ideale klimaat voor de blauwalg. De blauwalgen of blauwwieren zijn bepaalde bacteriën die eruit zien als wier.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregelen Europees Schutters Treffen Leudal 2018

Op 17, 18 en 19 augustus vindt in de gemeente Leudal het Europees Schutters Treffen plaats. Een evenement dat naar verwachting, verspreidt over de 3 dagen, circa 60.000 bezoekers naar Neer trekt.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel in verband met het Europees Schutterstreffen Leudal 2018 in Neer

Diverse verkeersmaatregelen van vrijdag 17 augustus tot en met zondag 19 augustus 2018 in verband met het Europees Schutterstreffen Leudal 2018.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel in verband met de motortocht van KVW in Heythuysen

Op donderdag 16 augustus 2018 vindt in Heythuysen de motortocht van KVW plaats. Hierdoor zal het plein voor het pand van Penders tijdelijk afgesloten worden voor al het verkeer, behalve voor voetgangers. Tevens wordt er aan de oostelijke zijde van de Vlasstraat een tijdelijk parkeerverbod ingesteld.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel in verband met de rolstoeltocht in Heythuysen

Op woensdag 22 augustus 2018 vindt in Heythuysen de rolstoeltocht plaats vanaf het plein voor Dorpstraat 1-3 (pand Penders). Hierdoor zal het plein tijdelijk afgesloten worden voor alle verkeer, behalve voor voetgangers. Het plein zal tijdelijk afgesloten worden op woensdag 22 augustus 2018 vanaf 17:00 uur tot 22:00 uur. Mocht het weer slecht zijn die dag dan zal de rolstoeltocht verschoven worden naar woensdag 29 augustus 2018.

Lees het volledige artikel

SLUITINGSDAGEN GEMEENTEHUIS

>> Meer informatie over openingstijden

Meldpunt Leudal

Info voor aanbieders Wmo en jeugdhulp M-Limburg

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.