Gemeentenieuws Leudal week 32

Lees voor

Week 32 - woensdag 8 augustus 2018

In deze nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Leudal. We hebben voor u een selectie gemaakt. Voor het hele nieuwsoverzicht kijkt u op www.leudal.nl. Voor de officiële bekendmakingen kijkt u op www.leudal.nl/bekendmakingen.

Jonge aanplant krijgt extra verzorging

Ook de plantsoenen en bomen in de gemeente Leudal hebben last van het warme weer en de aanhoudende droogte. Daarom is de Buitendienst al weken lang elke dag druk bezig met het water geven van de recent aangeplante bomen en plantsoenen. Omdat op korte termijn nog geen neerslag wordt verwacht zal de Buitendienst hier de komende weken meer doorgaan.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel in verband met een openlucht mis in Neer

Op zaterdag 11 augustus 2018 vindt er in Neer bij de Mariakapel een openlucht mis plaats. Hierdoor zal een gedeelte van de Leudalweg en de Kruisstraat te Neer tijdelijk afgesloten worden voor alle verkeer, behalve voor voetgangers. De afsluiting zal plaats vinden op zaterdag 11 augustus 2018 vanaf 18:00 uur tot 20:30 uur.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel in verband met het KinderVakantieWerk in Neer

In verband met de bereikbaarheid van het KinderVakantieWerk-terrein zal er op een gedeelte van de weg Ligteveld in Neer aan beide zijden van de weg een tijdelijk parkeerverbod worden ingesteld. Het parkeerverbod zal worden ingesteld voorafgaand en tijdens de KinderVakantieWerk-week van woensdag 1 augustus tot en met zaterdag 11 augustus 2018. Het betreft de eerste 75 meter van de weg Ligteveld vanaf de Maasweg-West.

Lees het volledige artikel

SLUITINGSDAGEN GEMEENTEHUIS

>> Meer informatie over openingstijden

Meldpunt Leudal

Info voor aanbieders Wmo en jeugdhulp M-Limburg

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.