Gemeentenieuws Leudal week 31

Lees voor

Week 31 - woensdag 1 augustus 2018

In deze nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Leudal. We hebben voor u een selectie gemaakt. Voor het hele nieuwsoverzicht kijkt u op www.leudal.nl. Voor de officiële bekendmakingen kijkt u op www.leudal.nl/bekendmakingen.

Jonge aanplant krijgt extra verzorging

Ook de plantsoenen en bomen in de gemeente Leudal hebben last van het warme weer en de aanhoudende droogte. Daarom is de Buitendienst al weken lang elke dag druk bezig met het water geven van de recent aangeplante bomen en plantsoenen. Omdat op korte termijn nog geen neerslag wordt verwacht zal de Buitendienst hier de komende weken meer doorgaan.

Lees het volledige artikel

Basisregistratie Personen (BRP) en geheimhouding van persoonsgegevens

De persoonsgegevens van alle inwoners van Nederland worden bijgehouden in de Basisregistratie personen (BRP). Het gaat hierbij niet alleen om adresgegevens, maar ook om gegevens over een eventueel huwelijk of geregistreerd partnerschap, nationaliteit, ouders en kinderen.

Lees het volledige artikel

Hitteplan geactiveerd - Weet jij hoe je de hitte de baas kunt blijven?

Het is zomer! De zomer en warme temperaturen is voor velen een periode van terras- en strandbezoek. Een groot gedeelte van onze tijd besteden we buiten. Ontspannend en dus goed voor onze gezondheid. Maar te veel hitte is niet goed en kan zelfs gevaarlijk zijn, vooral voor kwetsbare groepen zoals ouderen en jonge kinderen.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel in verband met het KinderVakantieWerk in Neer

In verband met de bereikbaarheid van het KinderVakantieWerk-terrein zal er op een gedeelte van de weg Ligteveld in Neer aan beide zijden van de weg een tijdelijk parkeerverbod worden ingesteld. Het parkeerverbod zal worden ingesteld voorafgaand en tijdens de KinderVakantieWerk-week van woensdag 1 augustus tot en met zaterdag 11 augustus 2018. Het betreft de eerste 75 meter van de weg Ligteveld vanaf de Maasweg-West.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel in verband met de kermis in Kelpen-Oler

Van vrijdag 3 augustus 2018 tot en met maandag 6 augustus 2018 vinden in Kelpen-Oler kermisactiviteiten plaats bij Grandcafé Bie de Tied. Hierdoor zal een gedeelte van de Grathemerweg, vanaf nr. 48 tot en met nr. 48E, tijdelijk afgesloten worden voor al het verkeer, behalve voor voetgangers.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel in verband met de kermis in Kelpen-Oler

Van 4 augustus tot en met 7 augustus 2018 vindt in Kelpen-Oler de kermis plaats. Hierdoor zal het Meester Verkoulenplein en een gedeelte van de Kerkstraat in Kelpen-Oler tijdelijk afgesloten worden. Het betreft het gedeelte van de Kerkstraat tussen de Grathemerweg en de Europastraat.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel in verband met de Tirolermarkt in Roggel

Op zaterdag 4 augustus vinden op de Markt in Roggel Tiroler spellen plaats en op zondag 5 augustus 2018 zal tijdens de Tirolermarkt een groot terras geplaatst worden met muziek. Hierdoor zullen in Roggel tijdens dit Tirolerweekend een aantal wegen afgesloten worden voor alle verkeer, behalve voor voetgangers.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel in verband met het Boete Buutte Gala in Neer

Op zondag 5 augustus 2018 vindt in Neer het Boete Buutte Gala plaats. Hierdoor zullen een aantal wegen cq. weggedeelten tijdelijk afgesloten worden voor alle verkeer, behalve voor voetgangers, namelijk:

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel in verband met de jaarmarkt in Heythuysen

In verband met de Jaarmarkt op vrijdag 3 augustus 2018 worden een aantal wegen cq. weggedeelten tijdelijk afgesloten voor alle verkeer, behalve voor voetgangers, namelijk:

Lees het volledige artikel

SLUITINGSDAGEN GEMEENTEHUIS

>> Meer informatie over openingstijden

Meldpunt Leudal

Info voor aanbieders Wmo en jeugdhulp M-Limburg

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.