Gemeentenieuws Leudal week 30

Lees voor

Week 30 - woensdag 25 juli 2018

In deze nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Leudal. We hebben voor u een selectie gemaakt. Voor het hele nieuwsoverzicht kijkt u op www.leudal.nl. Voor de officiële bekendmakingen kijkt u op www.leudal.nl/bekendmakingen.

Hitteplan geactiveerd - Weet jij hoe je de hitte de baas kunt blijven?

Het is zomer! De zomer en warme temperaturen is voor velen een periode van terras- en strandbezoek. Een groot gedeelte van onze tijd besteden we buiten. Ontspannend en dus goed voor onze gezondheid. Maar te veel hitte is niet goed en kan zelfs gevaarlijk zijn, vooral voor kwetsbare groepen zoals ouderen en jonge kinderen.

Lees het volledige artikel

Herinrichting “kruidenbuurt” Haelen

De gemeente Leudal heeft de wegen in de gehele gemeente laten inspecteren. Tijdens deze inspectie is geconstateerd dat de kwaliteit van de asfaltverhardingen in uw buurt dusdanig slecht is dat deze aan vervanging toe is. Daarom is ervoor gekozen om diverse straten te reconstrueren. De straten zijn in onderstaande prent gearceerd aangegeven.

Lees het volledige artikel

Verwijderen vissen uit vijver Kasteellaan Haelen

Afgelopen vrijdag hebben vrijwilligers van de Hengelsportvereniging Leudal circa 15 grote karpers gevangen uit de gemeentelijke vijver, gelegen aan de Kasteellaan in Haelen. Deze vissen zijn verwijderd in verband met de lage waterstand en het voorkomen van vissterfte in deze vijver.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel in verband de jaarlijkse dorpsfeesten in Neer

Op zaterdag 28 juli en zondag 29 juli 2018 vinden in Neer de jaarlijkse dorpsfeesten plaats. Hiervoor zullen een aantal tijdelijke verkeersmaatregelen getroffen worden, namelijk:

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel in verband met de Dorpsfeesten in Neer

Voor café Manuslust biej Mieke, gelegen aan de Steeg te Neer, zal tijdens de Dorpsfeesten in Neer een podiumwagen geplaatst worden. Hierdoor zal het gedeelte van de Steeg voor het café tijdelijke afgesloten worden. De afsluiting geldt op zondag 29 juli 2018 vanaf 18:00 uur tot 23:00 uur.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel in verband met het Triboete- en het Tispelpopfestival in Roggel

Op vrijdag 27 juli 2018 en zaterdag 28 juli 2018 vindt op het Pietersplein in Roggel het Triboete- en het Tispelpopfestival plaats. Hierdoor zal het Pietersplein, een gedeelte van de weg naar het Pietersplein en een gedeelte van de Pastoor Hanraetsstraat in Roggel tijdelijk afgesloten worden voor al het verkeer, behalve voor voetgangers.

Lees het volledige artikel

SLUITINGSDAGEN GEMEENTEHUIS

>> Meer informatie over openingstijden

Meldpunt Leudal

Info voor aanbieders Wmo en jeugdhulp M-Limburg

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.