Gemeentenieuws Leudal - week 2

Lees voor

Week 2 - woensdag 9 januari 2019

In deze nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Leudal. We hebben voor u een selectie gemaakt. Voor het hele nieuwsoverzicht kijkt u op www.leudal.nl. Voor de officiële bekendmakingen kijkt u op www.leudal.nl/bekendmakingen.

Kampioenschappen over 2018

Op donderdag 3 januari 2019 werden de kampioenen van de gemeente Leudal gehuldigd. Dit gebeurde aansluitend aan de Nieuwjaarsreceptie in De Bombardon in Heythuysen.

Lees het volledige artikel

Verkiezingsreclame

Het maken van verkiezingsreclame voor de Provinciale Staten en de Waterschap verkiezingen kan op de volgende manieren in de gemeente Leudal:

Lees het volledige artikel

Plannen grond voormalig discotheek Geelen in Haelen

Discotheek Geelen in Haelen was ooit dé uitgaansgelegenheid in Haelen en omgeving. Velen hebben hier nog leuke jeugdherinneringen aan. Toch is het moment gekomen om deze oude discotheek te slopen.

Lees het volledige artikel

Nieuwjaarstoespraak en Nieuwjaarsgedicht

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie heeft burgemeester Arno Verhoeven een toespraak gehouden. Tevens heeft Stadsdichter Frits Criens het traditionele Nieuwjaarsgedicht voorgedragen. Onderstaand kunt u de teksten nog eens op uw gemak nalezen.

Lees het volledige artikel

Live verslag raadvergadering 8 januari

Vanwege een technische storing is de bijzondere raadvergadering van dinsdag 8 januari 2019 zonder geluid uitgezonden. Wilt u de raadsvergadering terugkijken met geluid dan kan dat hier.

Lees het volledige artikel

SLUITINGSDAGEN GEMEENTEHUIS

>> Meer informatie over openingstijden

Meldpunt Leudal

Info voor aanbieders Wmo en jeugdhulp M-Limburg

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.