Gemeentenieuws Leudal week 29

Lees voor

Week 29 - woensdag 19 juli 2017

In deze nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Leudal. We hebben voor u een selectie gemaakt. Voor het hele nieuwsoverzicht kijkt u op www.leudal.nl. Voor de officiële bekendmakingen kijkt u op www.leudal.nl/bekendmakingen.

Campagne aanpak criminaliteit in het buitengebied succesvol

Nederweert en Leudal lanceerden begin 2015 een campagne om de aanpak van criminaliteit in het buitengebied te versterken. Dat deden de gemeentes met een aantal partners, zoals politie, LLTB en Meld Misdaad Anoniem. Het project richtte zich op ondernemers, bewoners en gebruikers van het buitengebied.

Lees het volledige artikel

Kappen bomen in verband met veiligheid

De gemeente controleert jaarlijks een groot deel van de gemeentelijke bomen op veiligheid en onderhoudstoestand. Uit deze boomveiligheidsinspectie is gebleken dat een aantal bomen gekapt moeten worden omdat hier ernstige afwijkingen zijn geconstateerd.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel Ome Joop's tour Roggel

Op woensdag 26 juli 2017 komt de "Ome Joop’s tour" aan in Roggel. Waar de deelnemers, verzorgende, helpende etc. ook blijven overnachten. Om de voertuigen van de karavaan te kunnen parkeren wordt een gedeelte van de parkeerplaats gelegen aan de Heldensedijk in Roggel tijdelijk afgesloten. De afsluiting zal plaats vinden van woensdag 26 juli 2017 tot en met donderdag 27 juli 2017.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel Tispelpop Roggel

Op vrijdag 28 juli en zaterdag 29 juli 2017 vindt op het Pietersplein in Roggel het festival Tispelpop plaats. Hierdoor zal het Pietersplein, een gedeelte van de weg naar het Pietersplein en een gedeelte van de Pastoor Hanraetsstraat in Roggel tijdelijk afgesloten worden voor al het verkeer, behalve voor voetgangers.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel Happy Saturday Heythuysen

Op zaterdag 22 en 29 juli en 5, 12, 19, en 26 augustus 2017 vindt het evenement Happy Saturday plaats van de VZOH. Waarbij op zaterdag 29 juli 2017 het plein voor het pand Dorpstraat 1-3 te Heythuysen tijdelijk zal worden afgesloten voor alle verkeer, behalve voor voetgangers, vanwege de plaatsing van diverse springkussens op het plein. Het plein zal op zaterdag 29 juli 2017 tijdelijk afgesloten zijn vanaf 10:00 uur tot 17:00 uur.

Lees het volledige artikel

SLUITINGSDAGEN GEMEENTEHUIS

>> Meer informatie over openingstijden

Meldpunt Leudal

Info voor aanbieders Wmo en jeugdhulp M-Limburg

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.