Gemeentenieuws Leudal week 28

Lees voor

Week 28 - woensdag 11 juli 2018

In deze nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Leudal. We hebben voor u een selectie gemaakt. Voor het hele nieuwsoverzicht kijkt u op www.leudal.nl. Voor de officiële bekendmakingen kijkt u op www.leudal.nl/bekendmakingen.

Aanhoudende droogte: fase 'Extra Alert'

Het is al langere tijd droog in onze regio. Dat betekent dat we met z’n allen extra alert moeten zijn op natuurbranden. Zeker in grote natuurgebieden zoals Nationaal Park de Maasduinen, Nationaal Park de Meinweg, het Weerterbos en Nationaal Park de Grote Peel is het belangrijk om goed op te letten.

Lees het volledige artikel

Gemeente Leudal sluit 2017 af met positief resultaat

De gemeente sluit 2017 af met een positief resultaat van ruim 1,5 miljoen euro. Dit blijkt uit de (voorlopige) jaarrekening 2017 die het college aan de gemeenteraad heeft aangeboden. Daarmee toont de gemeente dat ze haar stevige financiële positie behoudt.

Lees het volledige artikel

Bent u mantelzorger of ontvangt u mantelzorg? Dan is dit misschien interessant nieuws voor u

Als mantelzorger bent u betrokken bij de zorg voor een naaste. U helpt omdat het u voldoening geeft of misschien vindt u die zorg wel vanzelfsprekend. Door de veranderingen in de samenleving is het voor steeds meer mensen realiteit om werk en mantelzorg te combineren. Meer zorg en ondersteuning zelf regelen heeft mogelijk invloed op uw persoonlijke en werkende leven.

Lees het volledige artikel

Werkzaamheden Balderstraat in Ell vertraagd

Bij het asfaltonderhoud aan de Balderstraat in Ell ondervinden we door schade aan een bermverstevigingsmachine een week vertraging. Momenteel worden de grasbetonblokken langs de rijbaan aangebracht. Volgende week worden de bermen verder afgewerkt.

Lees het volledige artikel

SLUITINGSDAGEN GEMEENTEHUIS

>> Meer informatie over openingstijden

Meldpunt Leudal

Info voor aanbieders Wmo en jeugdhulp M-Limburg

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.