Gemeentenieuws Leudal week 27

Lees voor

Week 27 - woensdag 5 juli 2017

In deze nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Leudal. We hebben voor u een selectie gemaakt. Voor het hele nieuwsoverzicht kijkt u op www.leudal.nl. Voor de officiële bekendmakingen kijkt u op www.leudal.nl/bekendmakingen.

7 juli 2017- Tour de L1mbourg vanuit Leudal

Ook dit jaar komt L1 tijdens de Tour de France met een dagelijks wielerprogramma op televisie, Tour de L1mbourg. Vorig jaar beleefde dit programma de eerste editie, elke dag vanuit een andere gemeente in Limburg.

Lees het volledige artikel

Koninklijke onderscheiding voor Broeder Van Zutphen uit Heythuysen

Op donderdag 29 juni 2017 werd aan Broeder L.M. van Zutphen, 81 jaar, wonende in Heythuysen, een Koninklijke onderscheiding uitgereikt. De versierselen werden opgespeld door burgemeester Arno Verhoeven van de gemeente Leudal.

Lees het volledige artikel

Wat staat er op het spel?

Negentien Limburgse gemeenten slaan de handen ineen en starten vanaf 28 juni een preventiecampagne tegen drugshandel en drugsproductie. Limburg heeft te maken met bovengemiddelde drugsgerelateerde criminaliteit en wil daarom naast een repressieve aanpak ook preventief actie ondernemen.

Lees het volledige artikel

Fotowedstrijd ‘Hoe mooi ons Kleurrijk Leudal is!’

In vervolg op een eerder gepubliceerde oproep om mee te doen aan de Fotowedstrijd ‘Hoe mooi ons Kleurrijk Leudal is!’ vragen wij uw aandacht voor het volgende.

Met het 10-jarig bestaan van de gemeente Leudal heeft de gemeente het initiatief genomen deze fotowedstrijd te organiseren. Dit doet zij in samenwerking met Fotoclub Leudal, Cultureel Podium de Bombardon en Stichting Kunst en Cultuur Leudal.

Lees het volledige artikel

10 jaar Leudal: Informatie en demonstraties politie bij Kleurrijk Leudal Festijn

Op zondag 24 september is in het kader van 10 jaar Leudal het Kleurrijk Leudal Festijn. In de periode naar dit festijn toe belichten we de kleurrijke deelnemers, bedrijven, groepen, muziek, theater en dansgezelschappen die hier aan deelnemen. Deze week aandacht voor de politie, want zij zijn goed vertegenwoordigd tijdens deze dag.

Lees het volledige artikel

Militaire oefening in de gemeente Leudal

In de periode van 09 t/m 14 juli 2017 wordt een militaire oefening gehouden. Deze oefening wordt gehouden in het kader van de opleiding tot Commando bij de Koninklijke Landmacht.

Lees het volledige artikel

SLUITINGSDAGEN GEMEENTEHUIS

>> Meer informatie over openingstijden

Meldpunt Leudal

Info voor aanbieders Wmo en jeugdhulp M-Limburg

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.