Gemeentenieuws Leudal week 26

Lees voor

Week 26 - woensdag 27 juni 2018

In deze nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Leudal. We hebben voor u een selectie gemaakt. Voor het hele nieuwsoverzicht kijkt u op www.leudal.nl. Voor de officiële bekendmakingen kijkt u op www.leudal.nl/bekendmakingen.

Nalevering jodiumtabletten

Ben je zwanger of heb je kinderen onder de 18 jaar en heb je nog geen jodiumtabletten ontvangen? Dan kun je je melden bij de receptie van het gemeentehuis voor een pakje jodiumtabletten met instructie. Eén pakje per huishouden is voldoende. Om dubbele nalevering te voorkomen worden je gegevens geregistreerd. Ga voor meer informatie naar: http://www.waaromkrijgikjodiumtabletten.nl/

Lees het volledige artikel

Wilde zwijnen in Limburg

In Limburg bevinden zich twee leefgebieden voor wilde zwijnen, de Meinweg en het Meerlebroek. In  het leefgebied op de Meinweg wordt een goede leefruimte geboden aan zo’n 60 wilde zwijnen. Buiten de leefgebieden geldt in de provincie formeel een nulstandbeleid, wat betekent dat deze soort buiten het leefgebied in principe als er sprake is van dreigende schade geschoten mag worden tot de stand lokaal “nul” is.

Lees het volledige artikel

Harry Jutten nieuw lid binnen de Adviesraad sociaal domein

Op 25 juni 2018 is Harry Jutten is benoemd tot lid van de Adviesraad Sociaal Domein Leudal. De heer Jutten heeft als aandachtsgebied de ouderenzorg, zowel intra- als extramuraal.  In  de loop van 2018 neemt hij de functie van secretaris/penningmeester over van Dhr. J. Roumen.

Lees het volledige artikel

Rioleringswerkzaamheden Walk Heythuysen

Op maandag 25 juni 2018 start de firma RGS Willemsen in opdracht van de gemeente Leudal met rioleringswerkzaamheden aan de Walk te Heythuysen. De werkzaamheden worden volgens planning op woensdag 27 juni 2018 afgerond.

Lees het volledige artikel

Ontvangst Leudal-veteranen door burgemeester Verhoeven

Zaterdag 23 juni 2018 vond in Roermond voor de 14e keer de Limburgse Veteranendag plaats. Ook de veteranen van Leudal waren hierbij aanwezig.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke afsluiting spoorwegovergang Oudenhofweg in Baexem

In verband met noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden aan de overweg Oudenhofweg in Baexem zal deze spoorwegovergang tijdelijk voor alle verkeer worden afgesloten.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel in verband met de kermis in Roggel

Van 30 juni tot en met 4 juli 2018 vindt in Roggel de kermis plaats. Hierdoor zullen de navolgende wegen in Roggel tijdelijk worden afgesloten, namelijk:

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel in verband met de Zeepkistenrace plaats in Heythuysen

Op zondag 1 juli 2018 vindt de Zeepkistenrace plaats in Heythuysen. Hiervoor is het noodzakelijk dat een aantal tijdelijke verkeersmaatregelen getroffen worden, namelijk:

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel in verband met een buurtfeest in Heythuysen

Op vrijdag 29 juni 2018 vindt het buurtfeest plaats van de bewoners van de St. Janlaan in Heythuysen. Hierdoor zal de St. Janlaan tijdelijk afgesloten worden voor alle verkeer, behalve voor voetgangers. De afsluiting zal plaats vinden op vrijdag 29 juni 2018 vanaf 12:00 uur tot 01:30 uur.

Lees het volledige artikel

SLUITINGSDAGEN GEMEENTEHUIS

>> Meer informatie over openingstijden

Meldpunt Leudal

Info voor aanbieders Wmo en jeugdhulp M-Limburg

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.