Gemeentenieuws Leudal week 23

Lees voor

Week 23 - woensdag 6 juni 2018

In deze nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Leudal. We hebben voor u een selectie gemaakt. Voor het hele nieuwsoverzicht kijkt u op www.leudal.nl. Voor de officiële bekendmakingen kijkt u op www.leudal.nl/bekendmakingen.

Agenda commissies sociaal, fysiek en bestuur en middelen

De commissies sociaal, fysiek, bestuur en middelen vergaderen op resp. maandag 18, dinsdag 19 en woensdag 20 juni 2018 om 19.30 uur in de raadzaal, gemeentehuis Leudal. Iemand die wenst in te spreken over één van de agendapunten dient zich vóór de commissievergadering te melden bij de commissiegriffier, tel. (0475) 85 90 00 of via e-mail raadsgriffie@leudal.nl.

Lees het volledige artikel

Duurzaamheidsfestival 2018

Op zondag 24 juni 2018 van 11:00 uur tot 16:00 uur organiseert de gemeente Leudal een duurzaamheidsfestival. Duurzaamheid wordt door veel mensen als een belangrijk onderwerp gezien, voor henzelf en voor hun kinderen. De snelheid waarmee we onze grondstoffen opmaken en de veranderingen in het milieu en klimaat, gaan veel mensen aan het hart. Wil jij het ook anders doen, maar weet je niet hoe? Dan is dit festival een bron van inspiratie.

Lees het volledige artikel

Actieweek NIX zonder ID succesvol verlopen

Van 17 mei 2018 tot 1 juni 2018 heeft de landelijke actieweek NIX zonder ID plaatsgevonden. De actieweek stond in het teken van het tonen van een ID en het naleven van de leeftijdsgrens bij aankoop van alcohol en tabak. Daarnaast heeft de gemeente Leudal kort geleden een nalevingsonderzoek uitgevoerd bij supermarkten, horecagelegenheden en slijterijen.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel in verband met de nationale straatspeeldag in Hunsel

Op woensdag 13 juni 2018 vindt de nationale straatspeeldag van basisschool de Wegwijzer te Hunsel plaats. Hierdoor zal de Beukenstraat tussen de Jaspersstraat en de Kraakstraat in Hunsel tijdelijk afgesloten worden voor al het verkeer, behalve voor voetgangers. De afsluiting zal plaats vinden op woensdag 13 juni 2018 vanaf 10:00 uur tot 16:00 uur.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel in verband met het Ambrasvoetbaltoernooi in Grathem

Van vrijdag 8 juni t/m zondag 10 juni 2018 vindt in Grathem het Ambrasvoetbaltoernooi plaats. Hiervoor zal aan beide zijden van de Sportlaan en op een gedeelte van de Nachtegaalstraat te Grathem, aan de zijde van de woning nr. 1A, een tijdelijk parkeerverbod worden ingesteld.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel in verband met het handbaltoernooi in Haelen

Van vrijdag 8 juni tot en met zondag 10 juni 2018 vindt in Haelen het jaarlijkse handbaltoernooi plaats. Hiervoor zal een tijdelijke verkeersmaatregel getroffen worden. Er zal een parkeerverbod worden ingesteld aan beide zijden van de Roggelseweg te Haelen.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel in verband een optocht in Horn

Op maandag 11 juni 2018 vindt in Horn een optocht plaats voorafgaand aan het eindexamen gala bij de Postkoets. Hierdoor zal er op de Posthuisweg tijdelijk een eenrichtingsweg worden ingesteld vanaf 18:00 uur tot 21:00 uur.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel in verband met het jaarlijkse handbaltoernooi in Healen

Van vrijdag 8 juni 2018 tot en met zondag 10 juni 2018 vindt in Haelen het jaarlijkse handbaltoernooi plaats. Hiervoor zal een tijdelijke verkeersmaatregel getroffen worden. Er zal een parkeerverbod worden ingesteld aan beide zijden van de Roggelseweg te Haelen. Voor de noord-oost zijde van de Roggelseweg betreft het het gedeelte tussen de Houtrustlaan en de Langeven. Voor het zuid-west gedeelte van de Roggelseweg betreft het het gedeelte tussen de Langeven en de Grote Kampweg.

Lees het volledige artikel

Aanmeldingen glasvezel buitengebied komen goed op gang

Glasvezel komt steeds dichterbij voor de bewoners in het buitengebied van Noordwest Limburg. De campagne vordert en met nog ruim drie weken te gaan staat de teller op 14%. Alleen als minimaal de helft van de inwoners vóór 11 juni 2018 een abonnement heeft afgesloten bij een dienstaanbieder, krijgt de aanleg van glasvezel een GO!

Lees het volledige artikel

SLUITINGSDAGEN GEMEENTEHUIS

>> Meer informatie over openingstijden

Meldpunt Leudal

Info voor aanbieders Wmo en jeugdhulp M-Limburg

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.