Gemeentenieuws Leudal week 22

Lees voor

Week 22 - woensdag 30 mei 2018

In deze nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Leudal. We hebben voor u een selectie gemaakt. Voor het hele nieuwsoverzicht kijkt u op www.leudal.nl. Voor de officiële bekendmakingen kijkt u op www.leudal.nl/bekendmakingen.

Samen Verder, Ronduit Open en D66 bereiken akkoord

Samen Verder, Ronduit Open en D66 zijn tot een coalitieakkoord gekomen. De afgelopen week heeft de ambtelijke organisatie de eindredactie en vormgeving van het akkoord voor haar rekening genomen.

Lees het volledige artikel

Inzamelroutes KCA gemeente Leudal

Eind mei en begin juni zal de chemocar door de gemeente Leudal rijden om het Klein Chemisch Afval (KCA) in te zamelen. De inzameldagen staan vermeld op uw afvalwegwijzer. U kunt het KGA in de milieubox aanbieden bij de chemocar bij u in de buurt.

Lees het volledige artikel

Burgemeester ontvangt veteranen uit Leudal tijdens de Limburgse Veteranendag op 23 juni

Op 23 juni 2018 vindt in Roermond de Limburgse Veteranendag plaats. Jaarlijks nodigt burgemeester Arno Verhoeven van Leudal, veteranen (en partner) woonachtig in Leudal uit hieraan deel te nemen.

Lees het volledige artikel

Duurzaamheidsfestival 2018

Op zondag 24 juni 2018 van 11:00 uur tot 16:00 uur organiseert de gemeente Leudal een duurzaamheidsfestival. Duurzaamheid wordt door veel mensen als een belangrijk onderwerp gezien, voor henzelf en voor hun kinderen. De snelheid waarmee we onze grondstoffen opmaken en de veranderingen in het milieu en klimaat, gaan veel mensen aan het hart. Wil jij het ook anders doen, maar weet je niet hoe? Dan is dit festival een bron van inspiratie.

Lees het volledige artikel

Aanmeldingen glasvezel buitengebied komen goed op gang

Glasvezel komt steeds dichterbij voor de bewoners in het buitengebied van Noordwest Limburg. De campagne vordert en met nog ruim drie weken te gaan staat de teller op 14%. Alleen als minimaal de helft van de inwoners vóór 11 juni 2018 een abonnement heeft afgesloten bij een dienstaanbieder, krijgt de aanleg van glasvezel een GO!

Lees het volledige artikel

Asfaltonderhoud Fae 5, Balderstraat in Ell

Op maandag 11 juni 2018 start de firma Landheer Infra in opdracht van de gemeente Leudal met de onderhoudsmaatregelen aan de Baldersstraat in Ell. De werkzaamheden worden volgens planning op vrijdag 6 juli 2018 afgerond.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel in verband met de Dorpsfeesten en de zeepkistenrace in Heibloem

Op zaterdag 2 juni en zondag 3 juni 2018 vinden in Heibloem de Dorpsfeesten en de zeepkistenrace plaats. Voor de organisatie van de Dorpsfeesten zal de parkeerplaats tussen de St. Isidoorstraat en de Pater van Donstraat en een gedeelte van de St. Isidoorstraat te Heibloem tijdelijk afgesloten worden voor alle verkeer, behalve voor voetgangers.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel in verband met een Trailrun hardloopwedstrijd in Heythuysen

Op zondag 3 juni 2018 vindt in Heythuysen de Trailrun hardloopwedstrijd plaats. Hiervoor zal er op de weg Aan de Watermolen en op een gedeelte van de Heimarkt te Heythuysen een tweezijdig parkeerverbod worden ingesteld op zondag 3 juni 2018.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel in verband met een open dag in Kelpen-Oler

Op zondag 3 juni 2018 vindt er in Kelpen-Oler bij Zorgboerderij de Port een open dag plaats. Hierdoor wordt er op een gedeelte van de Kuiperweg in Kelpen-Oler een tijdelijk parkeerverbod ingesteld. De tijdelijke verkeersmaatregel geldt alleen op zondag 3 juni 2018.

Lees het volledige artikel

SLUITINGSDAGEN GEMEENTEHUIS

>> Meer informatie over openingstijden

Meldpunt Leudal

Info voor aanbieders Wmo en jeugdhulp M-Limburg

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.