Gemeentenieuws Leudal week 22

Lees voor

Week 22 - woensdag 31 mei 2017

In deze nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Leudal. We hebben voor u een selectie gemaakt. Voor het hele nieuwsoverzicht kijkt u op www.leudal.nl. Voor de officiële bekendmakingen kijkt u op www.leudal.nl/bekendmakingen.

Gemeente sluit 2016 af met positief resultaat

De gemeente sluit 2016 af met een positief resultaat van ruim 693 duizend euro. Dit blijkt uit de (voorlopige) jaarrekening 2016 die het college aan de gemeenteraad heeft aangeboden. Ten opzichte van de oorspronkelijke begroting is het financieel resultaat zelfs beter.

Lees het volledige artikel

Biologische ziektebestrijding in fruitbomen

Wormen, luizen, schimmels of bacteriën. Ondeugende organismen die willen meegenieten van uw fruit. Voor een gedeelte is dat geen probleem. Het wordt pas vervelend als uw complete oogst weggekaapt wordt.

De natuur bied hulp bij het beperken van de aantastingen in uw fruitbomen. Het is de kunst om de natuur daarbij een handje te helpen. Dit heet biologische ziektebestrijding.

Lees het volledige artikel

Fotowedstrijd Maak Leudal Kleurrijk

In het kader van het jubileumjaar 10 jaar Leudal lanceert de gemeente Leudal een fotowedstrijd. Iedereen kan de komende maanden een foto van Leudal insturen met als thema 'kleurrijk Leudal'. Een foto waar hij of zij echt trots op is. Waar we samen trots op kunnen zijn. 

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel kermis in Haelen

Van 3 juni tot en met 7 juni 2017 vindt in Haelen de kermis plaats. Hierdoor zullen de volgende wegen en pleinen tijdelijk worden afgesloten:

Lees het volledige artikel

SLUITINGSDAGEN GEMEENTEHUIS

>> Meer informatie over openingstijden

Meldpunt Leudal

Info voor aanbieders Wmo en jeugdhulp M-Limburg

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.