Gemeentenieuws Leudal week 21

Lees voor

Week 21 - woensdag 23 mei 2018

In deze nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Leudal. We hebben voor u een selectie gemaakt. Voor het hele nieuwsoverzicht kijkt u op www.leudal.nl. Voor de officiële bekendmakingen kijkt u op www.leudal.nl/bekendmakingen.

Koninklijke onderscheiding voor de heer P.T.J. (Piet) Emonts uit Neer

Zondag 20 mei 2018 wordt aan de heer Piet Emonts (64 jaar) wonende in Neer, een Koninklijke onderscheiding uitgereikt. De versierselen worden opgespeld door locoburgemeester Arno Walraven van de gemeente Leudal.

Lees het volledige artikel

Vooraankondiging agenda raadsvergadering

De eerstvolgende vergadering van de gemeenteraad van Leudal zal plaatsvinden op dinsdag 29 mei 2018, aanvang 19.30 uur, in de raadzaal van de gemeente Leudal, Leudalplein 1 te Heythuysen. Kijk voor meer informatie in de agenda.

Lees het volledige artikel

Aanvraag Koninklijke Onderscheiding indienen voor 1 juli

Kent u iemand die een lintje verdient? Bijna iedereen zal deze vraag met “ja” beantwoorden, want overal in Nederland zetten mensen zich voor vele doelen in, zonder eigenbelang, in alle bescheidenheid.

Lees het volledige artikel

Gemeentehuis gesloten

De publieksbalie van Burger Bedrijven Plein (BBP) van de gemeente Leudal is in verband met personeelsdag gesloten op vrijdag 8 juni 2018.

Lees het volledige artikel

Regels voor reclame op sandwich- en/of driehoeksborden en spandoeken

Sinds 1 januari 2018 heeft het college van Burgemeester en Wethouders nieuwe regels vastgesteld voor de  plaatsing van sandwich- en/of driehoeksborden en voor het ophangen van spandoeken. Voor de plaatsing van sandwich- en/of driehoeksborden zijn geen vergunningen of meldingen nodig.

Lees het volledige artikel

Blijf op de hoogte met overheid.nl

Wilt u op de hoogte blijven van besluiten die direct invloed hebben op uw buurt, zoals vergunningen, plannen en plaatselijke regelgeving. Meld u dan aan via https://overuwbuurt.overheid.nl/.

Lees het volledige artikel

SLUITINGSDAGEN GEMEENTEHUIS

>> Meer informatie over openingstijden

Meldpunt Leudal

Info voor aanbieders Wmo en jeugdhulp M-Limburg

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.