Gemeentenieuws Leudal week 1

Lees voor

Week 1 - woensdag 03 januari 2018

In deze nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Leudal. We hebben voor u een selectie gemaakt. Voor het hele nieuwsoverzicht kijkt u op www.leudal.nl. Voor de officiële bekendmakingen kijkt u op www.leudal.nl/bekendmakingen.

Afvalkalender 2018: ook digitaal

In de laatste twee weken voor kerst zijn/worden de afvalkalenders 2018 verspreid. U ontvangt dit jaar weer een persoonlijk geadresseerde afvalwijzer via PostNL, waarop de afvalinzameldata voor uw eigen adres staan vermeld. 

Lees het volledige artikel

Leudal verlengt beheersovereenkomst met Bosgroep Zuid Nederland

Afgelopen oktober is de beheersovereenkomst tussen Leudal en de Bosgroep Zuid Nederland verlengt met 10 jaar. De Bosgroep onderhoudt bos- en natuurterreinen in en voor Leudal en de nadruk ligt op natuur, recreatie en belevingswaarde. Het gaat om ca. 180 hectare natuur in de nabijheid van Ell, Haelen,  Horn en Roggel.

Lees het volledige artikel

Verkiezing gemeenteraad 2018: Registratie aanduiding politieke groepering

Het centraal stembureau voor de verkiezing van de leden van de raad van de gemeente Leudal:

gelet op artikel G3, lid 5, van de Kieswet;

maakt bekend dat op dinsdag 19 december 2017 is besloten de registratie van de politieke groepering Progressief Leudal te wijzigen in het register voor de verkiezing van de leden van de raad van de gemeente Leudal in:

Lees het volledige artikel

Kerstboominzameling 2018

In week 1 en 2  (vanaf 6 januari 2018) worden de kerstbomen huis aan huis opgehaald. Dit geldt alléén voor de kernen (binnen de bebouwde kom) en niet voor het buitengebied (uitgezonderd buitengebied Ell). Dit jaar wordt wederom gebruik gemaakt van de ondersteuning (o.a. beladers) van tien verenigingen.

Lees het volledige artikel

SLUITINGSDAGEN GEMEENTEHUIS

>> Meer informatie over openingstijden

Meldpunt Leudal

Info voor aanbieders Wmo en jeugdhulp M-Limburg

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.