Gemeentenieuws Leudal week 19

Lees voor

Week 19 - woensdag 9 mei 2018

In deze nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Leudal. We hebben voor u een selectie gemaakt. Voor het hele nieuwsoverzicht kijkt u op www.leudal.nl. Voor de officiële bekendmakingen kijkt u op www.leudal.nl/bekendmakingen.

Inleveractie kleine elektrische apparaten op milieupark Roggel

De gemeente Leudal doet mee aan de Wecycle-inleveractie voor afgedankte elektrische apparaten en spaarlampen (e-waste) op het milieupark. Inwoners die e-waste inleveren, kunnen punten sparen.

Lees het volledige artikel

Landbouwroutenetwerk Leudal

Samen met haar partners werkt Leudal aan een routenetwerk voor het doorgaande landbouwverkeer. Tussen vertegenwoordigers van Cumela en LLTB, gemeenten en de provincie Limburg zijn afspraken gemaakt over welke wegen deel uitmaken van het netwerk. De gemeente Leudal heeft de agrarische bedrijven in Leudal uitgenodigd om melding te maken van knelpunten die ze ervaren op het netwerk en gaat oplossingen hiervoor realiseren.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel in verband met de kermis in Nunhem

Van 6 mei tot en met 8 mei 2018 vindt in Nunhem de kermis plaats. Hierdoor zal het plein gelegen op de hoek Molenbergstraat en de Kerkstraat in Nunhem tijdelijk afgesloten worden. In verband met de opbouw, het houden van de kermis en de afbraak zal de afsluiting plaats vinden vanaf 2 mei tot en met 9 mei 2018.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel in verband met een wielerwedstrijd op de Wessemerdijk

Op woensdag 9 mei 2018 vindt er op de Wessemerdijk een wielerwedstrijd plaats. Hiervoor zal deze weg telkens afgesloten worden vanaf 18:00 tot 21:00 uur. Er wordt hierbij een ontheffing verleend voor het toestaan van een wielerevenement op de openbare weg.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel in verband met de schietwedstrijden in Baexem

Vanwege de schietwedstrijden tijdens de Schuttersfeesten is het noodzakelijk om tijdelijke verkeersmaatregelen te treffen. Om de (verkeers)veiligheid te waarborgen worden de onverharde weg tussen de Abenhofweg en de Kasteelweg, de onverharde weg tussen de Rijksweg (N280) en de Kasteelweg en een gedeelte van de Abenhofweg te Baexem afgesloten voor al het verkeer.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel in verband met een wandel 4 daagse in Heythuysen

Op 14, 15, 17 en 18 mei 2018 vindt in Heythuysen de Leudal wandel 4 daagse plaats. Hiervoor worden een aantal wegen tijdelijk afgesloten voor al het verkeer, behalve voor voetgangers. Op maandag 14, dinsdag 15 en donderdag 17 mei 2018 betreft het de Busschopsweg, Aan de Watermolen en de Heimarkt in Heythuysen.

Lees het volledige artikel

SLUITINGSDAGEN GEMEENTEHUIS

>> Meer informatie over openingstijden

Meldpunt Leudal

Info voor aanbieders Wmo en jeugdhulp M-Limburg

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.