Gemeentenieuws Leudal week 18

Lees voor

Week 18 - woensdag 2 mei 2018

In deze nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Leudal. We hebben voor u een selectie gemaakt. Voor het hele nieuwsoverzicht kijkt u op www.leudal.nl. Voor de officiële bekendmakingen kijkt u op www.leudal.nl/bekendmakingen.

Voor onze gedecoreerden

Vorst Willem Alexander heeft besloten
Om u te eren voor hetgeen u deed:
De inzet, tijd en energie besteed
Aan anderen, maakt u tot Leudals groten

Lees het volledige artikel

Coalitiebesprekingen Leudal in afrondende fase

"Samen Verder, Ronduit Open en D66 zijn in de afrondende fase gekomen van de coalitiebesprekingen. Onze fracties hebben het concept coalitieakkoord ontvangen en de komende week kunnen eventuele opmerkingen en aanvullingen doorgeven worden. Volgende week hopen we dat we het coalitieakkoord op inhoud definitief kunnen maken.

Lees het volledige artikel

Overzicht dodenherdenking vrijdag 4 mei in de gemeente Leudal

Veel inwoners van de gemeente Leudal herdenken op 4 mei traditiegetrouw de gevallenen in de tweede wereldoorlog. Op vier plaatsen in de gemeente zal een herdenkingsplechtigheid worden gehouden. Het gemeentebestuur zal evenals voorgaande jaren individueel, bij de herdenkingen aanwezig zijn.

Lees het volledige artikel

Veel rupsensoorten worden voor eikenprocessierups aangezien.

Bij de gemeente komen momenteel veel meldingen binnen over eikenprocessierupsen. De rupsen die nu worden gezien in struiken en bomen zijn echter geen eikenprocessierupsen, maar andere soorten die niet gevaarlijk zijn voor de volksgezondheid.

Lees het volledige artikel

Het gemeentehuis is op onderstaande data de gehele dag gesloten

  • Donderdag 10 mei 2018, Hemelvaartsdag
  • Vrijdag 11 mei 2018, Collectief verlof
  • Maandag 21 mei 2018, 2e Pinksterdag
  • Vrijdag 8 juni 2018, personeelsdag

Als het gemeentehuis is gesloten zijn wij ook telefonisch niet bereikbaar. Op alle andere werkdagen hanteren wij de reguliere openingstijden.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel in verband met een wielerwedstrijd op de Wessemerdijk

Op woensdag 9 mei 2018 vindt er op de Wessemerdijk een wielerwedstrijd plaats. Hiervoor zal deze weg telkens afgesloten worden vanaf 18:00 tot 21:00 uur. Er wordt hierbij een ontheffing verleend voor het toestaan van een wielerevenement op de openbare weg.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel in verband met de schietwedstrijden in Baexem

Vanwege de schietwedstrijden tijdens de Schuttersfeesten is het noodzakelijk om tijdelijke verkeersmaatregelen te treffen. Om de (verkeers)veiligheid te waarborgen worden de onverharde weg tussen de Abenhofweg en de Kasteelweg, de onverharde weg tussen de Rijksweg (N280) en de Kasteelweg en een gedeelte van de Abenhofweg te Baexem afgesloten voor al het verkeer.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel in verband met de kermis in Nunhem

Van 6 mei tot en met 8 mei 2018 vindt in Nunhem de kermis plaats. Hierdoor zal het plein gelegen op de hoek Molenbergstraat en de Kerkstraat in Nunhem tijdelijk afgesloten worden. In verband met de opbouw, het houden van de kermis en de afbraak zal de afsluiting plaats vinden vanaf 2 mei tot en met 9 mei 2018.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel in verband met de Open Poortendag in Buggenum

Op zondag 6 mei 2018 zullen in Buggenum op en rond de wegen Bergstraat, Holstraat, Nussestraat, Pastoor Schmeitsstraat, Boonstraat, Knapstraat, Crompvoetsstraat en Dorpstraat verscheidene kunstvormen worden getoond tijdens Open Poortendag.

Lees het volledige artikel

SLUITINGSDAGEN GEMEENTEHUIS

>> Meer informatie over openingstijden

Meldpunt Leudal

Info voor aanbieders Wmo en jeugdhulp M-Limburg

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.