Gemeentenieuws Leudal week 15

Lees voor

Week 15 - woensdag 11 april 2018

In deze nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Leudal. We hebben voor u een selectie gemaakt. Voor het hele nieuwsoverzicht kijkt u op www.leudal.nl. Voor de officiële bekendmakingen kijkt u op www.leudal.nl/bekendmakingen.

Vooraankondiging agenda raadsvergadering

De eerstvolgende vergadering van de gemeenteraad van Leudal zal plaatsvinden op dinsdag 29 mei 2018, aanvang 19.30 uur, in de raadzaal van de gemeente Leudal, Leudalplein 1 te Heythuysen. Kijk voor meer informatie in de agenda.

Lees het volledige artikel

Gemeentegids Leudal 2018/2019

De gemeente is samen met Akse Media begonnen om de gemeentegids 2018/2019 samen te stellen. Acquisitiewerkzaamheden worden verricht door de heer Dwayne van Zandwijk van Akse Media. Akse Media is de enige partij waar de gemeente Leudal op dit gebied mee werkt.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke afsluiting brug over de Neerbeek

De brug over de Neerbeek, gelegen op de Hagendoorn, wordt tijdelijk afgesloten in verband met werkzaamheden aan de brug. De afsluiting vindt plaats van dinsdag 17 april 2018 tot en met donderdag 19 april 2018. Er zal een omleidingsroute worden ingesteld.

Lees het volledige artikel

Ruimingswerkzaamheden in natuurgebied het Leudal

Eind april 2018 voeren diverse eigenaren gezamenlijk werkzaamheden uit in de bossen van natuurgebied het Leudal. De werkzaamheden zijn gericht op het herstel van de onveilige situaties als gevolg van de storm medio januari. In totaal vinden verspreid over ca. 60 hectare herstelwerkzaamheden plaats.

Lees het volledige artikel

Militaire oefening in de gemeente Leudal

In de periode van 16 t/m 20 april 2018 wordt een militaire oefening gehouden. Deze oefening wordt gehouden in het kader van de training van de militaire verkenners.

Lees het volledige artikel

Informatie over diploma’s Sociale Hygiëne/horeca

Welke bewijsstukken moet iemand hebben wil men kunnen aantonen dat hij of zij voldoet aan de eisen van Sociale Hygiëne? Deze vraag staat beantwoordt op de website van Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH), www.svh.nl. Daarnaast vindt u hier ook informatie over het feit dat het bezitten van alleen een diploma niet voldoende is.

Lees het volledige artikel

SLUITINGSDAGEN GEMEENTEHUIS

>> Meer informatie over openingstijden

Meldpunt Leudal

Info voor aanbieders Wmo en jeugdhulp M-Limburg

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.