Gemeentenieuws Leudal week 14

Lees voor

Week 14 - woensdag 4 april 2018

In deze nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Leudal. We hebben voor u een selectie gemaakt. Voor het hele nieuwsoverzicht kijkt u op www.leudal.nl. Voor de officiële bekendmakingen kijkt u op www.leudal.nl/bekendmakingen.

Aanpassing vispassage in Leubeek

De afgelopen weken is gewerkt aan de vispassage in de Leubeek. Deze functioneerde niet goed meer omdat door de renovatie van de Elisabethmolen het peil in de beek is verhoogd. Het verhogen van het waterpeil in de beek is een belangrijke maatregel voor de instandhouding en de verbetering van de kwaliteit van het natuurgebied het Leudal.

Lees het volledige artikel

Provincie en gemeente Leudal ondertekenen overeenkomst N280 Leudal

De gemeente Leudal en de Provincie Limburg hebben vandaag (28 maart 2018) een Realisatieovereenkomst getekend voor de herinrichting van de provinciale weg N280 tussen de Napoleonsweg (N273) en de A2. De N280 is de belangrijkste Oost-Westverbinding van Midden-Limburg en die wordt verbeterd.

Lees het volledige artikel

Militaire oefening in de gemeente Leudal

In de periode van 16 t/m 20 april 2018 wordt een militaire oefening gehouden. Deze oefening wordt gehouden in het kader van de training van de Genisten van de Koninklijke Landmacht.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel in verband met de Hubo Heitse Leudalloop in Heythuysen

Op zaterdag 7 april 2018 vindt in Heythuysen de Hubo Heitse Leudalloop plaats. Hierdoor zal de Sportlaan op zaterdag 7 april 2018 tijdelijk afgesloten worden voor alle verkeer, behalve voor voetgangers. De afsluiting zal plaats vinden vanaf 16:00 uur tot 18:30 uur.

Lees het volledige artikel

Asfaltonderhoud fase 1 Eyckheuvels Kelpen-Oler en Varenstraat, Beekstraat Hunsel

De firma Landheer Infra start in opdracht van de gemeente Leudal met het onderhoud aan het asfalt op de Eyckheuvels in Kelpen-Oler en de Varenstraat, Beekstraat in Hunsel.

Lees het volledige artikel

SLUITINGSDAGEN GEMEENTEHUIS

>> Meer informatie over openingstijden

Meldpunt Leudal

Info voor aanbieders Wmo en jeugdhulp M-Limburg

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.