Gemeentenieuws Leudal week 14

Lees voor

Week 14 - donderdag 6 april 2017

In deze nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Leudal. We hebben voor u een selectie gemaakt. Voor het hele nieuwsoverzicht kijkt u op www.leudal.nl. Voor de officiële bekendmakingen kijkt u op www.leudal.nl/bekendmakingen.

Inzet windmachines tijdens nachtvorst

In 2015 heeft de gemeente Leudal een omgevingsvergunning verleend voor het gebruiken van twee windmachines op de locatie Walk 29 te Heythuysen. Deze mogen alleen in het voorjaar, in het geval van nachtvorst, worden gebruikt door de agrarisch ondernemer.

Lees het volledige artikel

Gemeentegids Leudal 2017/2018

De gemeente is samen met Akse Media begonnen om de gemeentegids 2017/2018 samen te stellen. Acquisitiewerkzaamheden worden verricht door de heer Bert Geelen van Akse Media.

Akse Media is de enige partij waar de gemeente Leudal op dit gebied mee samenwerkt.

Lees het volledige artikel

Kleurrijk Leudal - Bloembollen in Leudal

In het najaar van 2016 heeft de gemeente op enkele locaties machinaal bloembollenmengsels laten planten in gazons. Het werk is uitgevoerd door Lubbe uit Lisse met een speciale “bollenplantmachine”. Op dit moment staan deze mengsels van diverse soorten narcissen en krokussen te bloeien.

Lees het volledige artikel

Voormalig Tourwinnaars Zoetemelk en Janssen aan de start bij ‘Freedom Ride 2017’ in Limburg

Joop Zoetemelk en Jan Janssen maken vrijdag 5 mei hun opwachting bij de Freedom Ride in Limburg. De twee voormalig winnaars van de Tour de France behoren tot een peloton van honderden mensen die op Bevrijdingsdag langs WOII-gerelateerde iconen in de provincie fietsen.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel te Heythuysen

Op donderdag 6 april 2017 vindt in Heythuysen de fietsinstructie voor senioren plaats. Hierdoor zal de parkeerplaats van de Bombardon gelegen aan de St. Antoniusstraat te Heythuysen op donderdag 6 april 2017 vanaf 09:00 uur tot 16:00 uur tijdelijk afgesloten worden voor alle verkeer, behalve voor voetgangers.

Lees het volledige artikel

SLUITINGSDAGEN GEMEENTEHUIS

>> Meer informatie over openingstijden

Meldpunt Leudal

Info voor aanbieders Wmo en jeugdhulp M-Limburg

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.