Gemeentenieuws Leudal week 13

Lees voor

Week 13 - woensdag 29 maart 2017

In deze nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Leudal. We hebben voor u een selectie gemaakt. Voor het hele nieuwsoverzicht kijkt u op www.leudal.nl. Voor de officiële bekendmakingen kijkt u op www.leudal.nl/bekendmakingen.

Keukentafelgesprek voorbereiden met gratis workshop

Hoe bereid je een keukentafelgesprek met de gemeente goed voor? Daarvoor is er de workshop ‘Het kan. Start met uw persoonlijk plan’, dat door heel Nederland plaatsvindt. Deze is ontwikkeld door programma Zorg Verandert, in samenwerking met Per Saldo en Ieder(in).

Lees het volledige artikel

Gemeente Leudal doet aangifte van vernieling vredesmonument Heythuysen

Eerder deze week werd door oplettende voorbijgangers gemeld dat drie van de vijf bronzen gedenkplaten van het vredesmonument aan de Stationsstraat in Heythuysen zijn ontvreemd. De gemeente Leudal betreurt deze vernieling zeer en zal aangifte doen van de vernieling van het monument en ontvreemding van de bronzen plaquettes.

Lees het volledige artikel

Agenda commissies sociaal, fysiek en bestuur en middelen

De commissies sociaal en fysiek vergaderen op resp. maandag 3 en dinsdag 4 april om 19.30 uur in de raadzaal, gemeentehuis Leudal. De vergadering van de commissie bestuur en middelen, gepland op 5 april gaat niet door.

Lees het volledige artikel

Paracommercie, oneerlijke concurrentie in de horeca

Verenigingen en instellingen die over een kantine beschikken dienen de regels van paracommercie zoals opgenomen in onze Algemene plaatselijke verordening (hierna: APV) na te leven. Hierover zijn verenigingen/stichtingen (eind 2013) per brief geïnformeerd. Het is weer tijd de belangrijkste uitgangspunten nog eens onder de aandacht te brengen.

Lees het volledige artikel

Militaire oefening in de gemeente Leudal

In de periode van 3 t/m 7 april 2017 worden militaire oefeningen gehouden. Deze oefeningen worden gehouden in het kader van luchtruim beveiliging.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel in verband met de organisatie van een hardloopwedstrijd in Heythuysen

Op zaterdag 1 april 2017 vindt in Heythuysen de hardloopwedstrijd van Atletiek Leudal plaats, namelijk de Herpertz Kraanverhuur Leudalloop 2017. Hierdoor zal de Sportlaan op zaterdag 1 april 2017 tijdelijk afgesloten worden voor alle verkeer, behalve voor voetgangers.

Lees het volledige artikel

SLUITINGSDAGEN GEMEENTEHUIS

>> Meer informatie over openingstijden

Meldpunt Leudal

Info voor aanbieders Wmo en jeugdhulp M-Limburg

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.