Gemeentenieuws Leudal week 12

Lees voor

Week 12 - woensdag 22 maart 2017

In deze nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Leudal. We hebben voor u een selectie gemaakt. Voor het hele nieuwsoverzicht kijkt u op www.leudal.nl. Voor de officiële bekendmakingen kijkt u op www.leudal.nl/bekendmakingen.

Keukentafelgesprek voorbereiden met gratis workshop

Hoe bereid je een keukentafelgesprek met de gemeente goed voor? Daarvoor is er de workshop ‘Het kan. Start met uw persoonlijk plan’, dat door heel Nederland plaatsvindt. Deze is ontwikkeld door programma Zorg Verandert, in samenwerking met Per Saldo en Ieder(in).

Lees het volledige artikel

Leudal Avondvierdaagse in Heythuysen

Op 15, 16, 18 en 19 mei 2017 vindt in Heythuysen de Leudal wandel 4 daagse plaats. Hiervoor worden een aantal wegen tijdelijk afgesloten voor al het verkeer, behalve voor voetgangers. Op maandag 15, dinsdag 16 en donderdag 18 mei 2017 betreft het de Busschopsweg, Aan de Watermolen en de Heimarkt in Heythuysen. Op vrijdag 19 mei 2017 vindt de start van de wandel 4 daagse plaats vanaf het plein voor Dorpstraat 1-3 in Heythuysen. Hierdoor zullen een aantal wegen tijdelijk afgesloten worden, namelijk:

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel te Neer

Op zaterdag 12 augustus 2017 vindt er in Neer bij de Mariakapel een openlucht mis plaats. Hierdoor zal een gedeelte van de Leudalweg en de Kruisstraat te Neer tijdelijk afgesloten worden voor alle verkeer, behalve voor voetgangers.

De afsluiting zal plaats vinden op zaterdag 12 augustus 2017 vanaf 18:00 uur tot 20:30 uur.

Lees het volledige artikel

Groot onderhoud riolering Heythuysen

In de periode van 30 maart tot en met 21 april 2017 wordt in Heythuysen groot onderhoud uitgevoerd aan de riolering. De werkzaamheden bestaan uit het relinen van buizen. Het relinen wordt op een speciale manier uitgevoerd, waarbij de straat niet wordt opengebroken.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel te Neer

In verband met de opendagen van de Lindeboom bierbrouwerij in Neer zal een gedeelte van de Engelmanstraat te Neer tijdelijk afgesloten worden voor alle verkeer, behalve voor voetgangers. Het betreft het gedeelte van de Engelmanstraat tussen de aansluitingen met de Hammermolen.

De afsluiting zal plaats vinden op zaterdag 13 mei 2017 en zondag 14 mei 2017 telkens vanaf 11.00 uur tot 17.00 uur.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregelen Buggenum

Op zondag 7 mei 2017 zullen in Buggenum op en rond de wegen Bergstraat, Holstraat, Nussestraat, Pastoor Schmeitsstraat, Boonstraat, Knapstraat, Crompvoetsstraat en Dorpstraat verscheidene kunstvormen worden getoond tijdens Open Poortendag. In verband met de veiligheid op de weg is het noodzakelijk dat de genoemde wegen ten tijde van de tentoonstelling worden afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers.

Lees het volledige artikel

SLUITINGSDAGEN GEMEENTEHUIS

>> Meer informatie over openingstijden

Meldpunt Leudal

Info voor aanbieders Wmo en jeugdhulp M-Limburg

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.