Gemeentenieuws Leudal week 11

Lees voor

Week 11 - woensdag 14 maart 2018

In deze nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Leudal. We hebben voor u een selectie gemaakt. Voor het hele nieuwsoverzicht kijkt u op www.leudal.nl. Voor de officiële bekendmakingen kijkt u op www.leudal.nl/bekendmakingen.

Openbare uitslagenavond gemeenteraadsverkiezingen

Op woensdag 21 maart 2018 vinden er van 07.30 tot 21.00 uur verkiezingen voor de gemeenteraad plaats. Alle kiesgerechtigde inwoners van de gemeente Leudal hebben inmiddels hun stempas thuisbezorgd gekregen + een papier waarop alle 125 kandidaten staan vermeld van zes politieke groeperingen. Om 21.00 uur sluiten de stembureaus en worden de stemmen geteld.

Lees het volledige artikel

Huistest voor iedereen in de gemeente Leudal

De gemeente Leudal biedt aan alle inwoners van Gemeente Leudal de Huistest aan. Dit gebeurt in samenwerking met Stichting Wonen Leudal, de wooncorporaties en Synthese (welzijnsorganisatie). De Huistest van Mijn Huis Op Maat is bruikbaar voor een ieder die zijn of haar huis veilig, comfortabel  en duurzaam wil maken. Met deze test kan u uw woning nalopen op mogelijke verbeterpunten om daar zo lang mogelijk te blijven wonen.

Lees het volledige artikel

Kent u iemand die een lintje verdient?

U kunt een aanvraag voor de Lintjesregen 2019 nu al starten. Uiterste inzendtermijn 1 juli 2018.

Lees het volledige artikel

Extra mogelijkheid om DNA af te staan in zaak Nicky Verstappen

De meeste mannen uit Heibloem en omgeving die zijn uitgenodigd om DNA af te staan hebben dat gedaan. Een klein aantal mannen kon niet komen. Speciaal voor deze mannen is een extra mogelijkheid om alsnog DNA af te staan. Op donderdag 15 maart 2018  tussen 15:00 tot 21:00 uur kunt u terecht in het politiebureau in Heythuysen.

Lees het volledige artikel

100 jarige in Leudal

Op woensdag 14 maart jl. werd door locoburgemeester Arno Walraven een bezoek gebracht aan de 100-jarige zuster Herma Heister. Aan de zuster werd naast een boeket ook een oorkonde uitgereikt vanwege het behalen van deze respectabele leeftijd.

Lees het volledige artikel

SLUITINGSDAGEN GEMEENTEHUIS

>> Meer informatie over openingstijden

Meldpunt Leudal

Info voor aanbieders Wmo en jeugdhulp M-Limburg

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.