Gemeentenieuws Leudal week 11

Lees voor

Week 11 - woensdag 15 maart 2017

In deze nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Leudal. We hebben voor u een selectie gemaakt. Voor het hele nieuwsoverzicht kijkt u op www.leudal.nl. Voor de officiële bekendmakingen kijkt u op www.leudal.nl/bekendmakingen.

In gesprek met …Wethouder Piet Verlinden

Het is maandagochtend als we Piet Verlinden in zijn werkkamer van het gemeentehuis in Heythuysen aantreffen. Hij heeft maar even tijd voor ons, want de maandag staat traditioneel in het teken van portefeuillehouders overleg.

Lees het volledige artikel

10 jaar Leudal - oproep tot initiatieven

Leudal heeft veel om trots op te zijn: bijzondere kernen, mooie bedrijven en vindingrijke ondernemers, een prachtige groene omgeving en een actief verenigingsleven. Onze gemeente bestaat 10 jaar en dat willen we samen met onze inwoners vieren. Een jubileumjaar waarin we laten zien waar Leudal voor staat.

Lees het volledige artikel

Zaterdag 25 maart: landelijke compostdag: Gratis compost

Groen scheiden? Daar krijgt u iets voor terug! Tijdens de landelijke compostdag op zaterdag 25 maart stelt RD Maasland gratis compost ter beschikking.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke verkeersmaatregel te Grathem

Van vrijdag 2 juni t/m zondag 4 juni 2017 vindt in Grathem het Ambrasvoetbaltoernooi plaats.

Hiervoor zal aan beide zijden van de Sportlaan en op een gedeelte van de Nachtegaalstraat te Grathem, aan de zijde van de woning nr. 1A, een tijdelijk parkeerverbod worden ingesteld.

Lees het volledige artikel

Gratis bezwaar tegen de WOZ-waarde

Via diverse media verschijnen berichten over WOZ-bureaus en makelaars die namens u bezwaar kunnen maken tegen de hoogte van de WOZ-waarde. Zij hanteren daarbij slogans zoals: “WOZ-waarde te hoog? Wij maken gratis bezwaar voor u!”.

Lees het volledige artikel

Asfaltwerkzaamheden Sint Antoniusstraat Heythuysen

Op maandag 24 april start de firma Landheer Infra in opdracht van de gemeente Leudal met het gefaseerd vervangen van de asfalttoplaag van de St. Antoniusstraat in Heythuysen. De werkzaamheden worden volgens planning op vrijdag 5 mei afgerond.

Lees het volledige artikel

SLUITINGSDAGEN GEMEENTEHUIS

>> Meer informatie over openingstijden

Meldpunt Leudal

Info voor aanbieders Wmo en jeugdhulp M-Limburg

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.