Gemeentenieuws Leudal week 10

Lees voor

Week 10 - woensdag 7 maart 2018

In deze nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Leudal. We hebben voor u een selectie gemaakt. Voor het hele nieuwsoverzicht kijkt u op www.leudal.nl. Voor de officiële bekendmakingen kijkt u op www.leudal.nl/bekendmakingen.

Hoe gaat het met onze volwassenen en ouderen in Limburg?

De Limburgse GGD’en, CBS en het RIVM onderzochten hoe het gesteld is met de volwassenen en ouderen in Limburg. Wat blijkt zoal uit resultaten van de Gezondheidsmonitor? In Limburg rookt één op de vijf volwassenen.

Lees het volledige artikel

Gratis compost

Groen scheiden? Daar krijgt u iets voor terug! Tijdens de landelijke compostdag op zaterdag 17 maart stelt Reinigingsdienst Maasland gratis compost ter beschikking.

Lees het volledige artikel

Plaatsen isolerend glas grote comfort klapper!

Geen kou en condens bij de ramen en veel minder geluid van buiten.
Heeft u last van koude luchtinfiltratie in de woning? Wellicht is het plaatsen van isolerend glas een goede maatregel voor u. De meeste koude lucht doet namelijk zijn intrede via de ramen, kozijnen en naden en kieren. Heeft u nog enkel glas of gewoon dubbel glas (‘thermopane glas’)?

Lees het volledige artikel

Vooraankondiging agenda raadsvergadering

De eerstvolgende vergadering van de gemeenteraad van Leudal zal plaatsvinden op dinsdag 13 maart 2018, aanvang 19.30 uur, in de raadzaal van de gemeente Leudal, Leudalplein 1 te Heythuysen. Kijk voor meer informatie in de agenda.

Lees het volledige artikel

Rioleringswerkzaamheden Ell

Op dinsdag 13 maart start de firma Van den Broek Putsteltechniek in opdracht van de gemeente Leudal met het gefaseerd vervangen van de putafdekkingen in de Sebastiaanstraat te Ell. De werkzaamheden worden volgens planning op woensdag 14 maart afgerond.

Lees het volledige artikel

SLUITINGSDAGEN GEMEENTEHUIS

>> Meer informatie over openingstijden

Meldpunt Leudal

Info voor aanbieders Wmo en jeugdhulp M-Limburg

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.