Gemeentenieuws Leudal week 10

Lees voor

Week 10 - donderdag 10 maart 2017

In deze nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Leudal. We hebben voor u een selectie gemaakt. Voor het hele nieuwsoverzicht kijkt u op www.leudal.nl. Voor de officiële bekendmakingen kijkt u op www.leudal.nl/bekendmakingen.

In gesprek met …Wethouder Piet Verlinden

Het is maandagochtend als we Piet Verlinden in zijn werkkamer van het gemeentehuis in Heythuysen aantreffen. Hij heeft maar even tijd voor ons, want de maandag staat traditioneel in het teken van portefeuillehouders overleg.

Lees het volledige artikel

Gemeente Leudal zet zich in voor NL-Doet

Het Oranjefonds is initiator van de grootste vrijwilligersactie van Nederland, NL-Doet. NL-Doet stimuleert iedereen om op 10 en 11 maart een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken voor een stichting, vereniging of zorginstelling.

Lees het volledige artikel

Tweede Kamer Verkiezing 15 maart 2017

Als u stemrecht heeft, krijgt u vóór 1 maart 2017 uw stempas in een enveloppe toegestuurd. U kunt uw stem uitbrengen op 15 maart 2017 tussen 7.30 en 21.00 uur. Neem bij het uitbrengen van uw stem uw identiteitsbewijs mee. Bent u verhinderd, machtig dan een andere kiezer om uw stem uit te brengen.

Lees het volledige artikel

Aanslag afvalstoffenheffing

Met vragen over de aanslag afvalstoffenheffing kunt u zich wenden tot BsGW. Deze is bereikbaar via telefoonnummer 088-8420420 of via uw persoonlijke pagina op www.bsgw.nl .Ook als u het niet eens bent met de hoogte van de afvalstoffenheffing kunt u terecht bij BsGW.

Lees het volledige artikel

Kermissen Leudal

Gemeente Leudal heeft besloten om vanaf 2017 de organisatie van de kermis over te dragen aan de Stichting Traditionele Kermisorganisatie. Deze stichting heeft als doel om kermissen te behouden in gemeenten die dit zelf niet meer willen of kunnen organiseren. Het 7-koppig bestuur van de stichting bestaat uit kermisexploitanten die al jaren met hun attracties op de kermissen in Leudal staan.

Lees het volledige artikel

10 jaar Leudal - oproep tot initiatieven

Leudal heeft veel om trots op te zijn: bijzondere kernen, mooie bedrijven en vindingrijke ondernemers, een prachtige groene omgeving en een actief verenigingsleven. Onze gemeente bestaat 10 jaar en dat willen we samen met onze inwoners vieren. Een jubileumjaar waarin we laten zien waar Leudal voor staat.

Lees het volledige artikel

Diverse tijdelijke verkeersmaatregelen

In verband met de organisatie van diverse activiteiten zijn een aantal tijdelijke verkeersmaatregelen ingesteld ter voorkoming van overlast en/of het ontstaan van gevaarlijke situaties. Het gaat om de volgende maatregelen:

Lees het volledige artikel

SLUITINGSDAGEN GEMEENTEHUIS

>> Meer informatie over openingstijden

Meldpunt Leudal

Info voor aanbieders Wmo en jeugdhulp M-Limburg

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.